Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την υγεία των παιδιών της

Η αναφορά της στον αέρα του Happy Day στον ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την υγεία των παιδιών της

H Σταματίνα Τσιμτσιλή και o Θέμης Σοφός ένωσαν τις ζωές τους στις 25 Ιουνίου 2016 στον Ιερό ναό του Άγιο Σεραφείμ στο κτήμα Νάσιουτζικ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από 1,5 χρόνο σχέσης, με παρόντες 300 καλεσμένους, μεταξύ των οποίων ήταν συγγενείς αλλά και φίλοι του ζευγαριού.

Η πρώτη συνάντηση τους είχε σχεδιαστεί να γίνει στη πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη στο Άνοδος Stage το 2009. Αν και η παρουσιάστρια τότε δεν ξενυχτούσε λόγω της εκπομπής "ΤV Weekend" που παρουσίαζε, η Φαίη Σκορδά κατάφερε να την πείσει να βγουν.

Τα παιδιά της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφερε στον κόσμο την πρώτη της κόρη Νάγια, το Μάιο του 2013, ενώ ένα χρόνο μετά, τον Ιούνιο του 2014 η ευτυχία του ζευγαριού συμπληρώθηκε από τον ερχομό της δεύτερης κόρης τους, Μαίρης (δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει). Ο μικρός Γιάννης ήρθε στη ζωή τους το 2014!

Τα παιδιά τους λοιπόν, είναι η μεγαλύτερη αδυναμία τους και η παρουσιάστρια προσπαθεί να περνάει μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες στόλισαν (δείτε τις αναρτήσεις), ενώ συχνά πραγματοποιούν διάφορες εξορμήσεις, όπως στην Αρχαία Κόρινθο που μεγάλωσε ο Θέμης Σοφος.

Σήμερα 7/12 ωστόσο, η Σταματίνα, έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με τα παιδιά της και την ταλαιπωρία που βίωσαν πρόσφατα με τις ιώσεις.

«Είναι όλα τα παιδιά σε όλα τα σπίτια εναλλάξ άρρωστα. Εμένα τα δικά μου κόλλησαν και την γρίπη και την γαστρεντερίτιδα. Έπεφτε το ένα μετά το άλλο, είναι και τρία τα γλυκούλια. Τώρα χαίρουν άκρας υγείας», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.