«Πας στη Μέκκα του καπιταλισμού...» - Απασφάλισε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για τη Νατάσα Μποφίλιου

Η έντονη αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Πας στη Μέκκα του καπιταλισμού...» - Απασφάλισε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για τη Νατάσα Μποφίλιου

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (7/12) ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο tweet που έκανε πριν από λίγο καιρό σχετικά με το ταξίδι της Νατάσας Μποφίλιου στο Λονδίνο (δείτε εδώ αναλυτικά τι έγραψε).

Η τραγουδίστρια σχολιάστηκε πολύ έντονα για τη συγκεκριμένη επιλογή της (δείτε εδώ τι γράφτηκε στο Twitter), ωστόσο επέλεξε να μην αντιδράσει σπασμωδικά και αφέθηκε σε ένα λιτό σχόλιο (δείτε εδώ την απάντησή της). Η υπόθεση όμως δεν έκλεισε εκεί.

Στα σχόλια που έκανε στο Super Κατερίνα ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος θέλησε να απαντήσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος του τόνισε πως η ανάρτησή του δεν του φάνηκε καθόλου χιουμοριστική και πως ήταν λάθος όλη η επίθεση που έκανε κατά της τραγουδίστριας.

Τα σχόλια του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου και η απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Σε νιώθω δικό μου άνθρωπο και ένας δικός μου άνθρωπος, όπως κι εγώ, μπορεί και φάουλ να κάνει και αηδίες να πει. Το χιούμορ στηρίζεται πάντα σε αλήθειες, αλλιώς δεν γελάμε. Διαφωνώ, δε γέλασα με τίποτα. Αυτό που με ηλέκτρισε ήταν οι πολιτικές θέσεις.

Ένας οπαδός του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, κατά τη γνώμη σου και βάση του χιούμορ σου, επιτρέπεται να πάει μέχρι Αβάνα, μέχρι Περισσό και ίσως μέχρι Πεκίνο. Άρα δεν μπορεί να πάει πουθενά. Τι είναι αυτά που λες; Τι είναι αυτά που λες; Σε πείραξαν δύο πράγματα: το κομμουνιστικό Λονδίνο και το πώς ήταν ντυμένη», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, απάντησε: «Εγώ δεν κρύφτηκα ότι το χιούμορ εμπεριέχει και άποψη. Διευκρίνισα ότι όταν προβάλλεις μία εικόνα και σε αυτό δίνεις όλο και πιο πολύ χώρο στο μουσικό σου προφίλ και κάνεις κάτι που εμένα μου μοιάζει ανακόλουθο, δικαιούμαι να το σχολιάσω.

Την εκτιμώ, τη θεωρώ από την καλύτερη τραγουδίστρια της γενιάς της. Το κομμουνιστικό δεν κολλάει πουθενά. Εγώ έχω ένα καυστικό σχόλιο και είναι γνωστό αυτό. Σαν εικόνα μου κλωτσάει, δεν μου ταιριάζει η εικόνα της Carrie Bradshow, εγώ σχολιάζω την ανακολουθία. Είσαι hardcore κομμουνίστρια και από την άλλη πας στη Μέκκα του καπιταλισμού».

«Με την επίθεση που έχει φάει η Μποφίλιου, επειδή έχει δηλώσει ΚΚΕ και Αριστερή, κυρίως από κάτι φασιστοειδή, ενσωματώνεσαι και της κάνεις ένα άκαιρο χιούμορ, ανύπαρκτο χιούμορ, λέγοντας κάποιους κωμικούς νεολογισμούς που βγάζουν μάτι», είπε με τη σειρά του Ανδρέας Μικρούτσικος.

Κλείνοντας, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολίασε: «Έχουν γράψει κατά καιρούς άρθρα γύρω από τη Νατάσσα Μποφίλιου άνθρωποι ή έχουν εκφέρει απόψεις σε συνεντεύξεις, όπως ο Αντώνης Καφετζόπουλος ή ο Πέτρος Τατσόπουλος, δημοσιογράφοι σε sites, που κάθε άλλο παρά φασιστοειδή είναι. Στεναχωριέμαι, γιατί διαφωνώ με τις επιθέσεις που γίνονται σε βάρος της».