«Θα ψάχνει για δουλειά από...» - "Κόλαφος" ο Νίκος Αποστολόπουλος για τον Γιώργο Καράβα

«Το Love Island και το GNTM είναι τα δύο μεγάλα βατερλώ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θα ψάχνει για δουλειά από...» -

Στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα του OPEN μίλησε το πρωί της Τετάρτης 7/12 ο Νίκος Αποστολόπουλος. Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά με τον δικό του αιχμηρό τρόπο στο GNTM 5 (δείτε εδώ τα χθεσινά 6/12 highlights) όσο και για το Love Island, το οποίο έριξε αυλαία πολύ νωρίτερα λόγω χαμηλών νούμερων τηλεθέασης (δείτε εδώ ποιο ζευγάρι κέρδισε τις 50.000 ευρώ).

Μάλιστα, στο επίκεντρο του σχολιασμού του βρέθηκε και ο Γιώργος Καράβας.

Ο αιχμηρός σχολιασμός του Νίκου Αποστολόπουλου για Καράβα, GNTM 5 και Love Island

«Το Love Island και το GNTM είναι τα δύο μεγάλα βατερλώ. Το Βατερλώ συνάντησε τον Τιτανικό. Ο κόσμος βαρέθηκε. Δεν του λένε τίποτα αυτά τα παιχνιδάκια, κουραστικά, ανόητα. Εγώ δεν τα βλέπω. Έχω κάνει παύση χρόνια, οπότε αν συνεχιστεί η παύση ακόμα καλύτερα, για να μην ακούω αυτά που λέτε εσείς στα κανάλια για αυτό. Αυτά που κάνουν εκεί μέσα εγώ δεν τα έχω δει τόσα χρόνια στη μόδα», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Έπειτα, ρωτήθηκε για το ποια είναι η άποψή του για τη Σοφία Χατζηπαντελή, με τον ίδιο να απαντά: «Εμένα μου αρέσει η Σοφία πολύ. Τους έχει γραμμένους όλους και τους παίζει όπως γουστάρει. Είναι απρόβλεπτη, έχει μια μοναδικότητα. Κάνει και unfollow την Καγιά… Σοφία ορθή» (παρόλο που πριν λίγο καιρό την έθαψε για τα καλά).

Για τον Γιώργο Καράβα σχολίασε χαρακτηριστικά: «Ωραίο παιδί είναι, καλό παιδί φαίνεται. Πέρα απ’ αυτό δεν βλέπω κάτι άλλο. Του χρόνου μπορεί να ψάχνει για δουλειά».