«Η δήλωση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που τη βρίζει έπαιξε...» - Στο πλευρό της Γραμμέλη ο Κώστας Τσουρός

«Ήταν στη μέση η Αφροδίτη δεν ήξερε τι να πει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Η δήλωση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που τη βρίζει έπαιξε...» - Στο πλευρό της Γραμμέλη ο Κώστας Τσουρός

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Αφροδίτη Γραμμέλη έχουν βρεθεί στα μαχαίρια τις τελευταίες μέρες λόγω μίας τοποθέτησης που έκανε η τηλεκριτικός για τους παίκτες των ριάλιτι. Μάλιστα χθες (7/12) η πρώτη μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Μας και δεν χαρίστηκε στις δηλώσεις της (δείτε εδώ τα καρφιά που πέταξε για την Γραμμέλη).

Η Αφροδίτη Γραμμέλη από τη μεριά της, της απάντησε και έδωσε εξηγήσεις για όσα έγραψε στην στήλη της (δείτε εδώ τι είπε), ωστόσο η Φαίη Σκορδά διαφώνησε έντονα μαζί της και δε δίστασε να της το πει (δείτε εδώ τι συνέβη ανάμεσά τους). Το θέμα λοιπόν αυτό συζητήθηκε το πρωί της Πέμπτης (8/12) και στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

«Δε συμφωνώ ότι στάζει δηλητήριο, όπως είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Έχει υπάρξει αυστηρή με ανθρώπους, αυστηρότατη με πρότζεκτς. Αλλά και δίκαιη. Και εμένα με έχει πιάσει στον σχολιασμό της, έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να λέει τα πράγματα έξω από τα δόντια», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Κώστας Τσουρός υποστήριξε την Αφροδίτη Γραμμέλη στην κόντρα με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Τον λόγο πήρε τότε ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος σχολίασε: «Η δήλωση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που βρίζει την Αφροδίτη ήταν στην εκπομπή αυτή; Άρα, στην εκπομπή στην οποία συμμετέχει η Αφροδίτη, κάνει δήλωση η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, όπου βρίζει τον άνθρωπο που συμμετέχει στην εκπομπή και παίζει σε αυτή την εκπομπή η δήλωση. Κάποιος δηλαδή έχει κόντρα μαζί μου και εμείς ως εκπομπή στέλνουμε σε αυτόν τον κάποιον να με βρίσει για να το παίξουμε εμείς στην τηλεόραση; Και η Φαίη αντέδρασε και ο Βασίλης Νομικός αντέδρασε και ήταν στη μέση η Αφροδίτη δεν ήξερε τι να πει».

«Δεν μου άρεσε αυτό. Είμαστε μια παρέα και οφείλουμε ο ένας να προστατεύει τον άλλον. Η εικόνα που δίνουν οι συνεργάτες απέναντι στην Αφροδίτη, που είναι ένα οργανικό κομμάτι της εκπομπής και συνεργάτης τόσα χρόνια της Φαίης, είναι τύπου να σου τραβήξουμε λίγο το αυτάκι και να σε μαλώσουμε. Και πραγματικά δεν το καταλαβαίνω», είπε από τη μεριά του ο Θανάσης Πάτρας.