Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Γιώργος Αγγελόπουλος: Σε σχέση με πρώην παίκτρια του Survivor - Δείτε φωτογραφίες

Αδιανόητο! "Βόμβα" στην showbiz

Γιώργος Αγγελόπουλος: Σε σχέση με πρώην παίκτρια του Survivor - Δείτε φωτογραφίες
Φωτογραφία αρχείου NDPPHOTO
News 08.12.2022 11:27
Από Ελένη Ζουγανέλη

Αυτή την στιγμή ο Γιώργος Αγγελόπουλος συζητιέται έντονα λόγω του Survivor All Star, καθώς μπορεί ο ίδιος να έχει δηλώσει πως δεν πρόκειται να μπει στο παιχνίδι, ωστόσο, εκπομπές και δημοσιεύματα θέλουν τον επιχειρηματία και πλέον ηθοποιό να πετάει για τον Άγιο Δομίνικο (δείτε ποιοι άνδρες και γυναίκες έχουν κλείσει).

«Έχω πει κάτι πολύ συγκεκριμένο κι έχει αναπαραχθεί εδώ και δύο εβδομάδες. Δεν ξέρω για ποιον λόγο γίνεται αυτό το πράγμα. Δεν έχω πει κάτι. Εγώ γνωρίζω ποια είναι η αλήθεια κι ότι είναι ξεκάθαρο αυτό με το παιχνίδι. Έχω πει ότι δεν θα συμμετέχω στο παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρο. Τα πράγματα που με ενδιαφέρουν τα τελευταία χρόνια είναι πολύ συγκεκριμένα», είχε πει στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του.

Ωστόσο, πρωί της Τετάρτης (7/12), το Πρωινό Μας αποκάλυψε πως κατάφερε να επικοινωνήσει με τον Ντάνο και εκείνος με τη σειρά του, της ξεκαθάρισε πως δεν έχει αλλάξει κάτι και πως ό, τι είχε να πει για το παιχνίδι, το είπε στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του.

«Μίλησα εχθές με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Μου είπε ότι αυτή την περίοδο τρέχει για κάποια προβλήματα. Ανακαλώ για όσα είπα για εκείνον που δεν με έπαιρνε τηλέφωνο. Μου είπε ότι ό, τι είχα να πει το είπε και σε ό, τι αφορά το Survivor, δεν αλλάζει κάτι», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Επίσης, έχει σχολιαστεί έντονα και λόγω των άσχημων δηλώσεων που έχουν γίνει εναντίον του από άλλους παίκτες του Survivor, όπως ο Κώστας Παπαδόπουλος που τον έχει ξεφτιλίσει, αλλά και ο Σάκης Κατσούλης με τον οποίο μάλιστα είχαν τσακωθεί δημόσια.

Τώρα όμως ο Αγγελόπουλος θα συζητηθεί και λόγω της συντρόφου του

Γνωστό στα πηγαδάκια ήταν πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει σύντροφο, όμως κανείς δεν γνώριζε το όνομα της, αφού είναι άνθρωπος που θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή μόνο για τον ίδιο.

Σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, ο Ντάνος είναι σε σχέση με την επίσης πρώην παίκτρια του Survivor, Δήμητρα Βαμβακούση... ναι καλά διαβάσατε!

Η κοπέλα έχει γεννηθεί το 1995 και έχει τελειώσει το τμήμα ΤΕΦΑΑ στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως γυμνάστρια και ως μοντέλο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Θα παρακαλούσα τον κάθε Ντάνο να παίρνει θεατρική παιδεία και μετά...» - "Κόλαφος" ο Σπύρος Μπιμπίλας

«Αν ο Ντάνος πάει στο Survivor All Star...» - Οι νέες δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Share