«Να γράφετε σωστά...» - Η αποστομωτική απάντηση του Χρήστου Μάστορα στα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή

Κανείς δεν το περίμενε αυτό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Να γράφετε σωστά...» - Η αποστομωτική απάντηση του Χρήστου Μάστορα στα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Χρήστος Μάστορας, στο περιθώριο της απονομής των χρυσών και πλατινένιων δίσκων του συγκροτήματός του, «Μέλισσες». Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στο συναίσθημα που τους δίνει αυτή η ιδιαίτερη απονομή καθώς και στο τι του έχει χαραχτεί στο μυαλό μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που κάνει καριέρα.

Ο Χρήστος Μάστορας, αποκάλυψε πως στην αρχή είχαν υπάρξει σκέψεις για να διαλυθούν οι Μέλισσες, ωστόσο όταν κλείδωσε η τριάδα που βλέπουμε μέχρι σήμερα, οι σκέψεις αυτές έγιναν αμέσως παρελθόν.

Ερωτευμένος ο Χρήστος Μάστορας

Φυσικά στο τραπέζι δε θα μπορούσε να μην πέσει το θέμα της προσωπικής του ζωής. Η σύντροφός του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, έδωσε το παρών στην απονομή (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες), και έτσι η δημοσιογράφος της εκπομπής ρώτησε τον τραγουδιστή, αν τον ενοχλούν όσα γράφονται τον τελευταίο καιρό για τον ίδιο.

Ο Χρήστος Μάστορας ξεκαθάρισε πως δεν του αρέσει να απαντάει σε ερωτήσεις για τα προσωπικά του και πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει τηλέφωνο και να απαντήσει σε κάποιον που έγραψε κάτι σχετικά με εκείνον.

«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Από τη μία λες, το αξίζω αυτό που συμβαίνει; Από την άλλη λες, πόσο τυχερός είμαι που το ζω αυτό. Στις αρχές υπήρχαν προστριβές αλλά όταν η τριάδα αυτή έγινε μια γροθιά, δεν υπήρξαν σκέψεις στο μυαλό μας πέρα από το να μεγαλώσουμε αυτό που είμαστε.

Μία στιγμή που θυμάμαι πάντα ήταν η στιγμή που ο Κώστας έφαγε μία επική τούμπα πάνω στην πίστα γιατί πάτησε ένα λουλούδι. Το έσκασε το μπάσο στη μούρη. Το είδα μόνο εγώ, δεν το είδε ο κόσμος. Έβγαλα στίχο μετά από τρία τραγούδια από τα γέλια. Δεν είναι αστείο, είμαι κακός.

Δεν ασχολούμαι με τα δημοσιεύματα που γράφονται για την προσωπική μου ζωή. Να γράφετε σωστά το όνομά μου», είπε ο Χρήστος Μάστορας.