Παραλίγο να "φιλήσει" το πάτωμα - Η Μενεγάκη έσπρωξε τον Ουγγαρέζο και έπεσε από την καρέκλα του

Αφορμή; Η φαρμακερή του ατάκα περί πάνελ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παραλίγο να

Χαμός είχε επικρατήσει πριν από λίγες ημέρες, όταν βγήκε η φήμη πως η Ελένη Μενεγάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχουν χαλάσει τις σχέσεις τους λόγω της εκπομπής και της χαμηλής τηλεθέασης που σημειώνει η "Ελένη" στο MEGA.

Την αποκάλυψη είχε κάνει η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρωινό μας, λέγοντας πως όλα ξεκίνησαν από ένα meeting, όταν η παρουσιάστρια είπε στους συνεργάτες της πως θέλει να έχουν πιο ενεργό ρόλο στο πλατό, ωστόσο η απάντηση που της έδωσε ο δημοσιογράφος δεν της άρεσε.

Ο ντόρος που επικράτησε στο twitter (δείτε τις αναρτήσεις), μεγάλωσε ακόμη περισσότερο όταν η παρουσίαση του Δημήτρη Ουγγαρέζο περιορίστηκε ακόμη περισσότερο από το πλατό, αφού είχε κυρίως μόνο την στήλη του, από την οποία απουσίαζε η Ελένη Μενεγάκη.

Μάλιστα, μια φωτογραφία κοινή τους με όλη την ομάδα και η λεζάντα που έγραψε η παρουσιάστρια, ειπώθηκε πως έγινε για να φτιάξει το άσχημο κλίμα που επικρατούσε γύρω της, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Και οι δυο πλευρές διατηρούσαν σιγή ιχθύος, όμως όταν ρωτήθηκε ο Σάββας Πούμπουρας η αντίδραση του τα έλεγε όλα στον φακό (δείτε εδώ το βίντεο).

Τι συνέβη στο πλατό με Μενεγάκη - Ουγγαρέζο

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ωστόσο, έχει επιστρέψει και πάλι στη θέση του και έχει ενεργό ρόλο. Οι σπόντες όμως δεν σταματάνε ακόμη και τώρα που η κατάσταση έχει ηρεμήσει.

Όταν η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε τους συνεργάτες της αν έχουν ρυθμό ο δημοσιογράφος της είπε «Εγώ από τη μέση και πάνω… είμαι γεννημένος πανελίστας». Την στιγμή εκείνη η παρουσιάστρια ξέσπασε σε γέλια και τον έσπρωξε - όπως κάνει με όλους όταν γελάει, όμως δεν κρατούσε αντίσταση με αποτέλεσμα το σκαμπό να γυρίσει.

«Μα ένας δεν έχει αντίσταση; Μα τόσο δυνατή είμαι; Όλοι μου λένε «Βρε Ελένη λιώνεις…» και τους λέω ότι λιώνω από τα άγχη μου! Εσείς με βλέπετε και σας ρίχνω μια σπρωξιά και πέφτετε! Μα, είναι δυνατόν;», ήταν η απάντηση της στο συμβάν.