«Είχαν μπει στη διαδικασία οι οικογένειες να...» - Η αποκάλυψη για το χωρισμό Βαλαβάνη και Βασάλου

«Αγαπιόντουσαν πραγματικά τα παιδιά. Να πω τι πιστεύω εγώ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είχαν μπει στη διαδικασία οι οικογένειες να...» - Η αποκάλυψη για το χωρισμό Βαλαβάνη και Βασάλου

Τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη σχέση Ευρυδίκης Βαλαβάνη και Κωνσταντίνου Βασάλου σχολίασαν στην εκπομπή Super Κατερίνα με το πάνελ ωστόσο, να φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέες αποκαλύψεις για το φημολογούμενο χωρισμό τους, αλλά και το πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα τους.

Συγκεκριμένα, την ώρα που οι φήμες πως έχουν χωρίσει κυκλοφορούν παντού, παρόλο που πρόσφατα πραγματοποίησαν κοινή δημόσια έξοδο, δημοσιεύματα θέλουν την δημοσιογράφο να είναι σε νέα σχέση και μάλιστα - όπως φαίνεται - από το καλοκαίρι.

Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Βαλαβάνη - Βασάλο και το σχόλιο της Καινούργιου

Πρόκειται για έναν άνδρα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον όταν προβαλλόταν το Nomads στον ΑΝΤ1, αφού συμμετείχε σε μια από τις ομάδες. Μάλιστα, είναι και πρώην σύντροφος της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, ενώ ασχολείται με την μουσική - δείτε εδώ ποιος είναι.

Αφού λοιπόν στην εκπομπή πρόβαλλαν μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε καθαρά πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος γνώριζε από το 2019 το νέο φημολογούμενο σύντροφο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη (δείτε την εδώ), η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο.

«Αγαπιόντουσαν πραγματικά τα παιδιά. Να πω τι πιστεύω εγώ; Εγώ πιστεύω ότι έχουν χωρίσει γιατί είναι και οι δυο πολύ αξιοπρεπείς. Και απ΄ ότι ξέρω, γιατί μου το χε πει και ο Κωνσταντίνος – όχι ότι έχουν χωρίσει – ότι είχαν μπει στη διαδικασία να γνωριστούν οι οικογένειες και σέβεται ο ένας την οικογένεια του άλλου και υπάρχει εκτίμηση. Έχουν χωρίσει. Μπορεί ο καθένας να έχει κάνει κάποια βήματα στη ζωή του. Δεν είμαι σίγουρη ότι έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλον. Θα δείξει» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η πρώτη κίνηση του Βασάλου μετά τη νέα σχέση της Βαλαβάνη

Λίγο μετά την είδηση πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φαίνεται πως έχει νέο αμόρε, τον είδαμε να το ρίχνει έξω, αφού μαζί με αγαπημένους του φίλους από το ριάλιτι που συμμετείχαν, βρέθηκαν στα μπουζούκια.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες, που εξασφάλισε ο φακός του Youweekly.gr, τον είδαμε με μαύρη ενδυμασία, να κάθεται περισσότερο στους καναπέδες μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη, απολαμβάνοντας την εκρηκτική Χριστίνα Κολέτσα.

Βασάλος - ΜαυρίδηςΚολέτσα