Νίκος Κοκλώνης: Μπήκε στο πλατό του Μουτσινά για να τον ξεματιάσει - Επική η αντίδραση του παρουσιαστή

Το σχόλιο που του έκανε για τα κιλά του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκος Κοκλώνης: Μπήκε στο πλατό του Μουτσινά για να τον ξεματιάσει - Επική η αντίδραση του παρουσιαστή

Ο Νίκος Κοκλώνης το μεσημέρι της Παρασκευής (9/12) βρέθηκε στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή (δείτε εδώ τη συγκινητική του εξομολόγηση). Η αλήθεια είναι ωστόσο πως εντύπωση προκάλεσε η εμφάνιση που έκανε στην εκπομπή.

Όπως μας έχει συνηθίσει και στο J2US, ο Νίκος Κοκλώνης δε θα μπορούσε να μπει στο πλατό του Νίκου Μουτσινά έτσι απλά.

Έτσι, με αφορμή τα σχόλια που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για το ξεμάτιασμα που θέλει από τον παραγωγό (δείτε εδώ τι είπε η παρουσιάστρια), ο Νίκος Κοκλώνης έστειλε ένα δώρο στον Νίκο Μουτσινά, μέσα στο οποίο υπήρχε ένα μικρό γούρι με ένα μάτι. Κατά την είσοδό του, έπαιξε το τραγούδι «Έχω μάτι» και πίσω από τον παρουσιαστή έπεσε ένα τεράστιο ματάκι.

Η συνάντηση του Νίκου Μουτσινά με τον Νίκο Κοκλώνη

Ο Νίκος Μουτσινάς τον υποδέχθηκε πολύ εγκάρδια και μάλιστα με το που τον είδε, θέλησε να σχολιάσει το γεγονός πως φαίνεται πολύ αδυνατισμένος. Ο Νίκος Κοκλώνης τότε του είπε πως ακολουθεί τη διατροφή ΚΕΤΟ.

«Ήρθε το δώρο μου για του Αγίου Νικολάου! Αδυνάτισες πολύ», είπε ο Νίκος Μουτσινάς, με τον Νίκο Κοκλώνη να του απαντά: «Κάνω ΚΕΤΟ, σκέτο»!

«Δεν σκεφτόμουν να ασχοληθώ με την τηλεόραση, έτσι μου ήρθε, εδώ στον ΣΚΑΪ. Στο ταξίδι μου είχες υποσχεθεί ότι θα βγούμε το βράδυ και μετά τις 10 δεν σήκωνες τα τηλέφωνα. Τελειώνουμε παραμονή Πρωτοχρονιάς. Παραμονή 15Αύγουστου ήθελα να σταματήσω. Ποτέ δεν ξέρεις», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοκλώνης.