Νόνη Δούνια: Στόλισε το ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο δέντρο της - Είναι πολύ ψηλό και γεμίζει τον χώρο με τα υπέροχα στολίδια του

«Και του χρόνου με υγεία»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / noni_dounia)
(instagram / noni_dounia)

Μπορεί η Νόνη Δούνια να είναι πολυάσχολη λόγω καθημερινότητας, αλλά αυτό δεν μπορεί να την σταματήσει από τα ιγενειακά της καθήκοντα. Η πολιτικός που πριν από λίγο καιρό αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας (δείτε εγώ τι έπαθε) προσπαθεί να προλάβει όσα περισσότερα γίνεται εντός 24ώρου αρχής γενομένης από τις ανάγκες των παιδιών και του συζύγου της.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Νόνης Δούνιας

Τι κι αν το πρόγραμμά της είναι καθημερινά γεμάτο με επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Το πρόγραμμα που έχει καθιερώσει τη βοηθά να είναι συνεπής σε ορισμένες προτεραιότητες που έχει θέσει, αφού όπως έχει πει σε συνεντεύξεις της, θέλει να ετοιμάζει το πρωινό το παιδιών της αλλά και να πίνει τον πρώτο καφέ της ημέρας με τον σύντροφό και την πανέμορφη κόρη της (δείτε την πανέμορφη κόρη της εδώ).

Πριν από μερικές μέρες, λοιπόν, η βουλευτής στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Είναι φυσικό έλατο και τα στολίδια κυρίως μπάλες πολύχρωμες. Ανεβάζοντας την φωτογραφία στα social media της, ήθελε να ευχηθεί στους ακόλουθους της για τις γιορτινές μέρες που έρχονται και έγραψε στην λεζάντα: «Και του χρόνου με υγεία».

Η Νόνη Δούνια στόλισε για φέτος!
(instagram / noni_dounia)

Η ανάρτηση της Νόνης Δούνια μετά την λιποθυμία της

Να υπενθυμίσουμε ότι είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση η είδηση της αδιαθεσίας της Νόνης Δούνια μέσα στη Βουλή, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις τις(δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες). Η ίδια πριν από λίγη ώρα έκανε μέσω facebook την πρώτη της ανάρτηση προκειμένου να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της, ενώ αιτιολόγησε και το συμβάν.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώην μοντέλο μετά τις εκλογές του Ιουλίου του 2019 είναι εκλεγμένη βουλευτίνα στην Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Ευχαριστώ θερμά όλους για το συγκινητικό σας ενδιαφέρον. Όντας μια από τις πολλές multitaskers μαμάδες, σύγχρονες εργαζόμενες γυναίκες, με αρκετές κοινοβουλευτικές και εξωκοινοβουλευτικές καθημερινές υποχρεώσεις, ίσως υπερέβαλα λίγο των δυνάμεων μου από το πρωί και αυτό ήταν όλο! Υγεία και κάθε καλό σε όλους!»