«Με ξένισε πάρα πολύ...» - Έτσι σχολίασε η Ελισάβετ Σπανού το περιστατικό κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη

Οι απόψεις της αναλυτικά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Με ξένισε πάρα πολύ...» - Έτσι σχολίασε η Ελισάβετ Σπανού το περιστατικό κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη

H Eλισάβετ Σπανού παραχώρησε συνέντευξη στο Γειά σου και στον ΣΚΑΪ, η οποία προβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 10/12, με την γυναίκα να σχολιάζει προσωπικά ζητήματα και άλλα της επικαιρότητας.

Εκτός λοιπόν από τις ευχές της, στον πρώην σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος πολύ σύντομα θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε), στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο περιστατικό κακοποίησης, που υπέστη η Άννα Μαρία Βέλλη και μοιράστηκε ανοιχτά με τον κόσμο (δείτε εδώ τα σημάδια στο σώμα της).

«Ξεκινάω μια σχέση με ένα παιδί που έμελλε να είναι η πιο κακοποιητική σχέση της ζωής μου. Ήμουν πολύ χαρούμενη. Άλλο ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου. Μέχρι που η πραγματικότητα άρχισε – λίγο πριν από αυτόν – να μου ρίχνει στην αρχή μικρές σφαλιάρες και μετά μεγαλύτερες. Ένα βράδυ καθόμασταν και βλέπαμε ταινία όταν χωρίς προφανή λόγο άρχισε να με κατηγορεί ότι φλερτάρω με έναν συνάδερφό μου.

Όταν του είπα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει με κλείδωσε στο δωμάτιο, άρπαξε το κινητό μου και άρχισε να ψάχνει τα “πειστήρια” της παράλληλης σχέσης μου. Όταν δεν βρήκε κάτι, με ξεκλείδωσε από το δωμάτιο συνέχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα με αποτέλεσμα αυτή εδώ τη φωτογραφία. Με τούτα και με εκείνα έχω αποφασίσει όπως καταλαβαίνετε ότι η σχέση αυτή δεν προχωράει άλλο. Συγγνώμη», είχε εξομολογηθεί η Άννα Μαρία Βέλλη.

Εκτός όμως από τα σχόλια της για τα περιστατικά κακοποίησης στη συνέχεια είδαμε να προκαλείται μια αντίδραση, καθώς η Ελισάβετ αναφέρθηκε σε μία ερώτηση, που την έφερε σε δύσκολη θέση και έχει να κάνει με παλιά συνέντευξή της στον Αρναούτογλου (δείτε εδώ την παρέμβαση του Γρηγόρη μετά από όσα ακούστηκαν).

Το σχόλιο της Ελισάβετ Σπανού για το περιστατικό κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη

«Τάσσομαι πολύ υπέρ στο να λέμε ανοιχτά κάποια πράγματα πλέον γιατί αυτό είναι που δίνει δύναμη και στις υπόλοιπες να μιλάμε. Με ξένισε πάρα πολύ η λεπτομερής αναφορά στο περιστατικό. Πραγματικά νομίζω ότι δεν εξυπηρετεί σε κάτι παρά μόνο στη λαγνεία που μας έχει πιάσει όλους για δυσάρεστες καταστάσεις», τόνισε η Ελισάβετ Σπανού.