Επιβεβαίωσε την συμμετοχή του στο Survivor All Star - Το σχόλιο όλο νόημα του Fipsterr στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Έτοιμος για Άγιο Δομίνικο μετά την νίκη του στο Asia Express

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Konstantinos Vasalos
Instagram / Konstantinos Vasalos

Κωνσταντίνος Βασάλος και Φίλιππος Ιωάννου είναι οι μεγάλοι νικητές του Asia Express (δείτε εδώ τα highlights του μεγάλου τελικού), μια πληροφορία βέβαια που είχε διαρρεύσει εδώ και καιρό. Μάλιστα, μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού επεισοδίου, ο Κωνσταντίνος προχώρησε και στην πρώτη του ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«ΤΟ ΠΗΡΑΜΕΕΕΕ! Bro μου @fipsterr μου έβγαλες το λάδι αλλά ήσουν ο πιο δυνατός παίχτης @asiaexpress_gr 4000km με auto stop. 3 Χώρες. Αμέτρητες αποστολές. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Φυσικά, τα likes και τα σχόλια που συγκέντρωσε μέσα σε λίγα λεπτά ήταν χιλιάδες, ωστόσο εμείς ξεχωρίσαμε ένα συγκεκριμένο κι αυτό ήταν του Fipsterr, ο οποίος επιβεβαίωσε πως ο φίλος του ετοιμάζεται για Άγιο Δομίνικο στη μεγάλη επιστροφή μετά το 2017.

Το σχόλιο του Fipsterr για την συμμετοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Survivor All Star

«Τώρα που το πήραμε, μήπως να μην φύγεις», έγραψε χαρακτηριστικά ο Φίλιππος για την συμμετοχή του Κωνσταντίνου στο Survivor All Star που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αρχές Γενάρη.

Μάλιστα, οι δύο κολλητοί βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας 12/12 καλεσμένοι στην εκπομπή Breakfast@Star. Ο Κωνσταντίνος μίλησε και για τα επαγγελματικά του, αποκαλύπτοντας πως έχουν πολλές τηλεοπτικές προτάσεις, ωστόσο δεν μπορούν να τις δεχτούν, μιας και θα συμμετέχει στο Survivor All Star. Μάλιστα, τόνισε πως δεν τον έχουν ενημερώσει για το πότε φεύγει, παρόλο που φημίζεται πως οι παίκτες αναμένεται να φύγουν αυτήν την εβδομάδα.

Ο ίδιος μίλησε και για τα προσωπικά του: «Μου λένε ότι η τρίτη δημοφιλέστερη ερώτηση είναι για τα προσωπικά σου», είπε η Ελένη Χατζίδου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: «Α, δεν την περίμενα καθόλου αυτή την ερώτηση».

«Αν θες μπορώ να σου κάνω αυτή την ερώτηση να απαντήσεις, αν δεν θέλεις μπορεί να απαντήσει ο Fipster», διευκρίνισε η παρουσιάστρια και τότε ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: «Μπορεί να μην απαντήσει κανείς από τους δυο μας και να πάμε παρακάτω» (δείτε εδώ ολόκληρο το βίντεο).