Έχει μεγαλώσει πολύ - Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μόλις είδε τον 2 μηνών γιο του Γιώργου Τσούλη

Τα τρυφερά της σχόλια στον αέρα του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έχει μεγαλώσει πολύ - Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μόλις είδε τον 2 μηνών γιο του Γιώργου Τσούλη

Ο Γιώργος Τσούλης είναι ο διάσημος σεφ που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, στο κανάλι του MEGA, με τον οποίο η παρουσιάστρια έχει δεθεί πολύ και οι δυο τους συζητούν πολύ συχνά τι συμβαίνει στη ζωή τους στο πλατό του καναλιού και στον "αέρα".

Λίγο καιρό αφού ο μάγειρας παντρεύτηκε (δείτε εδώ την σύζυγό του και την φωτογραφία από τον γάμο τους), έγινε γνωστό πως η καλή του έμεινε έγκυος και 9 μήνες αργότερα κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, τον μικρό τους γιο.

Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μόλις είδε τον 2 μηνών γιο του Γιώργου Τσούλη

«14.10.2022 ήρθε στη ζωή το παιδάκι μας… το δικό μας ΘΑΥΜΑ! Τα συναισθήματά μας είναι απερίγραπτα.. ένα τόσο δα πλασματάκι που μας έφερε τόσο μεγάλη χαρά!! Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Μαριαλένα μου, που μου έκανε το καλύτερο δώρο.. Ευχαριστούμε πολύ τη γιατρό μας @sofiadiamantop που ξέρει πολύ καλά ότι χωρίς εκείνη δεν θα είμασταν σήμερα εδώ!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης ο Γιώργος Τσούλης (που συγκλόνισε μιλώντας για την νευρική ανορεξία) λίγες ώρες μετά την γέννα.

Πλέον, λοιπόν, συζητούν με την Ελένη Μενεγάκη πως έχει αλλάξει η καθημερινότητά του από τότε που το μωρό του βρίσκεται στο σπίτι με τους δύο γονείς του, καθώς έχουν περάσει και δύο ολόκληροι μήνες από εκείνη την ημέρα.

Μάλιστα, στην εκπομπή της Δευτέρας 12/12, ο ίδιος έδειξε στην συνάδελφό του μία φωτογραφία του παιδιού του και η αντίδρασή της ήταν πολύ τρυφερή.

«Βλέπω τον έχει πάρει αγκαλιά και χορεύει. Δεν ακούω τι, γιατί το έχουμε χαμηλώσει επειδή είμαστε στον αέρα. Γλύκες του κάνει. Δεν έχω λόγια. Το μάτι του γκριζομπλεδίζει», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.