Πήγαν ή δεν πήγαν μαζί; Η απάντηση της Χατζηθεοδώρου για την παρουσία Βασάλου -Βαλαβάνη στο πάρτι της

Εξηγούνται πολλά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πήγαν ή δεν πήγαν μαζί; Η απάντηση της Χατζηθεοδώρου για την παρουσία Βασάλου -Βαλαβάνη στο πάρτι της

Το ειδύλλιο μεταξύ Ευρυδίκης Βαλαβάνη και Κωνσταντίνου Βασάλου από ότι φαίνεται έχει τελειώσει με τους ίδιους ωστόσο να μην δίνουν εξηγήσεις για το τι συμβαίνει (δείτε εδώ την αντίδραση του Βασάλου στις φήμες χωρισμού), αλλά άλλες κινήσεις και μαρτυρίες να το επιβεβαιώνουν.

Όπως αναφέρεται η Βαλαβάνη έχει προχωρήσει στα προσωπικά της (δείτε εδώ με ποιον) τηρώντας παράλληλα πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην της, αφού μένουν ακόμα στο ίδιο σπίτι και συγκεκριμένα η ίδια έκανε μια ανάρτηση -που δεν την περιμέναμε - για τη νίκη του, στο Asia Express.

Όσο οι φήμες χωρισμού φουντώνουν τα δύο νέα παιδιά συνεχίζουν τη ζωή και την καθημερινότητα τους παρευρισκόμενοι στα γενέθλια της καλής τους φίλης, Βάλιας Χατηθεοδώρου (δείτε εδώ τις χωριστές αναρτήσεις τους από το πάρτι).

Η ίδια λοιπόν, παραχώρησε δηλώσεις στο Super Kατερίνα του Alpha την Τρίτη 13/12 εξηγώντας όσα είδε από την στάση των δύο καλών της φίλων, που κάποτε ήταν πολύ ερωτευμένοι και τώρα...

Η απάντηση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για τη σχέση Βασάλου και Βαλαβάνη

«Εμένα είναι φίλοι μου τα παιδιά, με τίμησαν με την παρουσία τους τα παιδιά, μου έφεραν δώρα, όπως όλοι, βασικά το δώρο είναι που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Δε θα πω τώρα εγώ κάτι για άλλους, αλίμονο, είναι φίλοι μου τα παιδιά, δε θα πω κάτι άλλο», είπε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.