«Σήμερα είναι αυτός ο αρχισυντάκτης, αύριο δεν θα είναι» - Τα "καρφιά" του Νίκου Μουτσινά στον αέρα του ΣΚΑΪ

Με αφορμή την συμπεριφορά της Μαρίας Σολωμού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Σήμερα είναι αυτός ο αρχισυντάκτης, αύριο δεν θα είναι» - Τα

Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί μεγάλο σούσουρο γύρω από το όνομα της Μαρίας Σολωμού ύστερα από την αντίδρασή της σε ρεπόρτερ του OPEN έξω από το στάδιο που πραγματοποιούνταν οι πρόβες για το Madwalk 2022 (δείτε εδώ το σκηνικό την ώρα που βρίζει).

Η Κατερίνα Καινούργιου (δείτε εδώ το σχόλιό της) και η Μπέττυ Μαγγίρα (δείτε εδώ τι απάντησε), είναι κάποιες από τις προσωπικότητες που μίλησαν δημόσια για το γεγονός, ενώ η Έλενα Χριστοπούλου και η Αφροδίτη Γραμμέλη "σκοτώθηκαν" στον αέρα του Πρωινού μας για το γεγονός αυτό.

Η ίδια η ηθοποιός, ωστόσο, ξεκαθάρισε: «Δεν έτυχε να πω τίποτα στον ρεπόρτερ. Το είπα στον εαυτό μου και στην τύχη μου τη χορεύτρια. Είναι αυτό που βρίζεις μόνο σου. Δεν την απεύθυνα τη βρισιά, προς Θεού.

Ο λόγος που το έκανα αυτό ήταν γιατί θύμωσα πάρα πολύ γιατί αυτά που δεν δείχνουν οι κάμερες είναι ότι κυνηγιόμαστε μισή ώρα πριν και ήμουν μόνη μου. Από τη στιγμή που είμαι μόνη μου, τι με κυνηγάς; Να βγάλεις τι; Πάει να πει ότι κρύβομαι. Μου χάλασε την έκπληξη».

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για την συμπεριφορά της Μαρίας Σολωμού στον ρεπόρτερ του OPEN

Όλα τα παραπάνω, λοιπόν, προβλήθηκαν στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, στον αέρα του ΣΚΑΪ, το απόγευμα της Τετάρτης 14/12 και ο παρουσιαστής θέλησε με την σειρά του να πει την άποψή του για το θέμα με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

«Τι είπε στην αρχή; Κάτι είπε… Έβρισε ε; Μέσα στο αμάξι. Δεν ξέρω, τώρα, αυτό με τα ρεπορτάζ είναι λίγο αβγό κότα, κότα αβγό. Δηλαδή είναι και δημοσιογράφοι που το έχουν μέσα τους και θέλουν πάρα πολύ να την βρουν την είδηση και να πάνε να δείξουν στον αρχισυντάκτη πόσο καλοί είναι. Υπάρχουν όμως και κάποιοι αρχισυντάκτες που λυσσάει το είναι τους ότι σώνει και ντε πρέπει να του φέρει την είδηση. Είναι λίγο στη μέση η κατάσταση», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Θα μου πείτε τώρα, θα μιλήσεις εσύ που εκνευρίστηκες σύμφωνα με κάποια sites; Δεν μπορούμε και να μιλήσουμε πια γιατί παθαίνουμε αυτό που, όταν κάτι γίνει, «οι δημοσιογράφοι που λιώνουν τα παπούτσια στο δρόμο». Όλοι έχουμε φάει τα παπούτσια μας στην εργασία που κάνουμε. Δεν πιστεύω ότι το απηύθυνε, αυτό πιστεύω εν πάσει περιπτώση και μην κάνετε την τρίχα τριχιά! Μην παθαίνετε τρέλα! Ότι αφού δεν μου έδωσες την είδηση, θα την φτιάξω εγώ την είδηση και θα πω ότι μου μίλησες άσχημα για να γίνει εφέ».

«Μην τα κάνετε αυτά γιατί στο τέλος αυτό θα μείνει, παιδιά. Η προσωπικότητα και η καλή καρδιά. Τα βιντεάκια θα φύγουν μέσα στο χρόνο. Σήμερα είναι αυτός ο αρχισυντάκτης, αύριο δεν θα είναι», κατέληξε.