Εκείνος ντυμένος επίσημα κι εκείνη με κοντό καυτό μοβ φορεματάκι - Η νέα φωτογραφία της Μελίνας Νικολαΐδη με τον σύντροφό της

Πιο ταιριαστοί από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκείνος ντυμένος επίσημα κι εκείνη με κοντό καυτό μοβ φορεματάκι - Η νέα φωτογραφία της Μελίνας Νικολαΐδη με τον σύντροφό της

Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν λίγους μήνες (δείτε την εδώ) κι από τότε δεν έχουμε σταματήσει να βλέπουμε σχόλια λατρείας της Μελίνας Νικολαΐδη κάτω από φωτογραφίες του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη στο προσωπικό του προφίλ στο instagram (δείτε εδώ τα γλυκόλογα που του γράφει).

Κατά μάνα κατά κόρη λένε και η Μελίνα φαίνεται πως ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της, Δέσποινας, και ζει τον έρωτα σα να μην υπάρχει αύριο. Μέχρι πρότινος, η 18χρονη διατηρούσε κλειστό το προφίλ της στο instagram και κανείς δεν μπορούσε να δει τις αναρτήσεις της. Αυτό, όμως, τώρα πια έχει αλλάξει.

Πριν από λίγα 24ωρα, η Μελίνα «άνοιξε» τον λογαριασμό της και μπορέσαμε να αντικρίσουμε αναρτήσεις της από το καλοκαίρι, με τις φίλες και το αγόρι της.

Οι αναρτήσεις στο instagram της Μελίνας Νικολαΐδη

Μελίνα Νικολαϊδη

Μελίνα Νικολαϊδη κόρη δέσποινας βανδή

Μελίνα Νικολαϊδη Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Μελίνα Νικολαϊδη σχέση

Μελίνα Νικολαϊδη μαγιό

Μελίνα Νικολαϊδη Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Μάλιστα κάτω από μια από αυτές της έχει σχολιάσει και ο αγαπημένος της γράφοντας χαρακτηριστικά «our summer» (το δικό μας καλοκαίρι).

Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Όπως φαίνεται το ζευγάρι πέρασε ένα ξέφρενο καλοκαίρι. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης ασχολείται επαγγελματικά με τη γυμναστική και το βόλλει. Έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου/λίμπερο στο βόλεϊ. Πλέον αγωνίζεται στην ΑΕΚ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει μεταξύ άλλων από τις ομάδες της Δραπετσώνας, του Μίλωνα, του Παναθηναϊκού και της Κηφισιάς.

Ο γυμναστής γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1988 και είναι 34 ετών, ενώ η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, έκλεισε τα 18 της πριν από λίγους μήνες (δείτε εδώ τη φωτογραφία με τον Βασίλη Μπισμπίκη).

Μπορεί η διαφορά τους να είναι μεγάλη, ωστόσο καμία σημασία δεν έχει αφού η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης τα έχουν βρει άριστα και δείχνουν να είναι πολύ ερωτευμένοι.