«Μου γράφουν όλοι "Σταμάτα μωρή να ασχολείσαι με τα"...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για σχόλια που δέχεται

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια του Alpha

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Μου γράφουν όλοι

Το πρωί της Παρασκεύης (16/12) στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια αποκάλυψη για τα σχόλια που δέχεται σε καθημερινή βάση. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha, που σήμερα το πρωί υπήρξε ένταση στο πλατό με ένα θέμα που συζητούσαν (δείτε εδώ το θέμα) ασχολείται εκτός από θέματα της ελληνικής Showbiz, αλλά και με την επικαιρότητα.

Με το σκάνδαλο που αφορά την Εύα Καϊλή ασχολήθηκε το πρωί της Παρασκευής η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της. Μάλιστα, η παρουσιάστρια της εκπομπής, άφησε «αιχμηρά» σχόλια, για όσους ισχυρίζονται πως δεν μπορεί να μιλήσει για πολιτικά θέματα.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τα σχόλια που δέχεται

Το πρωί, λοιπόν, μετά το θέμα με την Εύα Καϊλή, που απασχολεί τις τελευταίες μέρες την επικαιρότητα (δείτε εδώ τον λόγο) η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τα άσχημα και προσβητικά λόγια που δέχεται στα social media, σχετικά με τα θέματα που συζητούν και θίγουν κατά την διάρκεια της εκπομπής.

Επιπλέον, η ίδια δεν δίστασε να το δημοσιοποιήσει, διότι θεωρεί ανώτερη άλλων καναλιών την εκπομπή της επειδή μπορεί να συνδυάζει και τα δύο στύλ εκπομπών. Όπως είναι αυτήτου ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα που η φετινή σεζόν είναι πιο ενημερωτική, από ότι ψυχαγωγική.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha, είπε ότι της γράφουν να σταματήσει να ασχολείται με τα πολιτικά και τα θέματα της επικαιρότητας, πέρα από τα ψυχαγωγικά, διότι δεν το έχει και είπε οτι είναι καλύτερων πολλών, κάτι που φαίνεται και από τα νούμερα της τηλεθέασης( δείτε εδώ πως πάει από τηλεθέαση).

«Μου γράφουν όλοι “Σταμάτα μωρή Καινούργιου να ασχολείσαι με τα πολιτικά”. Πιστέψτε με, αν πω την άποψή μου μπορεί να είναι πολύ πιο σωστή από πολλών που εκτιμούν» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.