«Επέλεξα να απομονωθώ...» - Ανησυχία για την Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η ανάρτηση που έκανε και προκάλεσε ερωτηματικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια πολύ ιδιαίτερα περίοδο διανύει η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά το χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της, με τον οποίο ήταν μια ανάσα πριν παντρευτούν. Μάλιστα, το μοντέλο είχε βρει το νυφικό της και παρά τις αναβολές που είχε πάρει η ημερομηνία περίμενε πως και πως να πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

Η είδηση μάλιστα του χωρισμού της επιβεβαιώθηκε μέσα από ένα σχόλιο που είχε κάνει κάτω από ανάρτηση όταν follower την ρώτησε χιουμοριστικά «Καταπληκτική φωτό. Ο σύζυγος την τράβηξε;» με την ίδια να απαντάει ενοχλημένη: «Όχι γιατί χωρίσαμε. Είσαστε ευχαριστημένη κυρία Flori; Εγώ χαρά θέλω μόνο να δίνω στον κόσμο. Να είστε καλά και σας εύχομαι υγεία και όλες τις ευλογίες του κυρίου. Καλή συνέχεια να έχετε».

Αλεξανδράκη

Η νέα ζωή της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Μετά τον χωρισμό της μάλιστα, αποφάσισε να μετακομίσει από το σπίτι που έμενε με τον αρραβωνιαστικό της, το οποίο είναι δίπλα ακριβώς από το σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη.

Το νέο της σπίτι μάλιστα, μας το έχει δείξει σε αναρτήσεις και έχουμε εντυπωσιαστεί. Μπορεί να έχει πει πως είναι παραπάνω από τις προσδοκίες της, ωστόσο, δεν γινόταν να μην το "κλείσει" - δείτε φωτογραφία.

Παρόλα αυτά και ενώ φαινόταν πως έβρισκε τα πατήματα της, αφού είναι μια δυναμική γυναίκα, πριν μερικές ώρες έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagramπου έφερε ανησυχία στους διαδικτυακούς της φίλους.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από εσάς αλλά και από τις εταιρείες που είχαμε συνεργασία για σήμερα. Είναι μια πολύ δύσκολη ημέρα για εμένα σήμερα και αύριο για αυτό επέλεξα να απομονωθώ κάπου που θα είμαι καλά! Είμαι καλά και προσεχώς καλύτερα! Είναι απλά δυο δύσκολες ημέρες! Σας ευχαριστώ για την κατανόηση», έγραψε χαρακτηριστικά χωρίς να κάνει καμία άλλη λεπτομέρεια γνωστή.

Δήμητρα Αλεξανδράκη εξαφάνιση