Εύα Καϊλή: Διώροφη κατοικία με ξενώνες και πισίνα - Το οικόπεδο που αγόρασε με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι στην Πάρο πριν την σύλληψη

Πόσο κόστισε;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εύα Καϊλή: Διώροφη κατοικία με ξενώνες και πισίνα - Το οικόπεδο που αγόρασε με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι στην Πάρο πριν την σύλληψη

Η Εύα Καϊλή βρίσκεται στο στόχαστρο των Αρχών και των ΜΜΕ όσο συνεχίζει να βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής στις Βρυξέλλες, οι οποίες θυμίζουν κάστρο (δείτε εδώ τα κελιά), συνεχίζουν να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας στοιχεία από την ζωή της. Η πρώτη δίκη πραγματοποιήθηκε (δείτε εδώ τι αποφάσισε το δικαστήριο) και ο σύζυγός της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, απολογήθηκε (δείτε εδώ αναλυτικά όσα ομολόγησε), όμως δεν έχει μπει τέλος στην υπόθεση.

Τις προάλλες έγινε γνωστό πως η Ευρωβουλευτής διαθέτει 4 ακίνητα στην Ελλάδα και ένα στις Βρυξέλλες, όμως μέσα από την εκπομπή του ALPHA, T-Live, την Παρασκευή 16/12 έγινε γνωστό πως το ζευγάρι είχε αγοράσει ένα οικόπεδο εννέα στρεμμάτων στην Πάρο, με στόχο να δημιουργήσουν μία βίλα για να πηγαίνουν διακοπές με την κόρη τους τα καλοκαίρια.

Το οικόπεδο της Εύας Καϊλή και του Φραντσέσκο Τζιόρτζι στην Πάρο

Το οικόπεδο βρίσκεται στον οικισμό Υστέρνι στην Πάρο και είναι σε προνομιούχο θέση, καθώς βρίσκεται μόλις 650 μέτρα μακριά από τη θάλασσα, με απεριόριστη θέα.

Ο αρχιτέκτονας μηχανικός που συνάντησε το ζευγάρι το καλοκαίρι εξήγησε πως είχαν συμφωνήσει να χτιστεί στο σημείο μία διώροφη κατοικία με ξενώνες και πισίνα και το κόστος της ανέγερσής της θα έφτανε περίπου στις 300.000 με 400.000 ευρώ.

«Από ό,τι ξέρω, η κα Καϊλή πήρε το οικόπεδο 300.000 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά.