Δεν το ήξερε κανείς μέχρι τώρα - Το σκηνοθετικό λάθος του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Maestro

Το αποκάλυψε ο ίδιος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δεν το ήξερε κανείς μέχρι τώρα - Το σκηνοθετικό λάθος του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Maestro

Το βράδυ της Πέμπτης 15/12 προβλήθηκε στο κανάλι του MEGA το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτης, Maestro, το οποίο είδαν όλοι μαζί οι πρωταγωνιστές σαν μία οικογένεια. Ο κόσμος από τη μία αποθέωσε τον Αντίνοο Αλμπάνη ιδιαίτερα μετά το χαστούκι του στον Χαράλαμπο, ενώ και η Χάρις Αλεξίου προκάλεσε "πανικό" από σχόλια καθώς τραγούδησε για πρώτη φορά αφού πήρε την απόφαση να κλείσει τον κύκλο της στην μουσική.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ωστόσο, μιλώντας αργότερα στο podcast που ανεβάζει μετά από κάθε επεισόδιο, αποκάλυψε πως έκανε ένα σκηνοθετικό λάθος, για το οποίο δεν είχε μιλήσει κανείς μέχρι τώρα και το οποίο δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος ότι το είχε κάνει μέχρι να καταλάβει πόσο μεγάλη επιτυχία έχει κάνει το σίριαλ.

Το σκηνοθετικό λάθος του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Maestro

Η αποκάλυψη αυτή, λοιπόν, προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 16/12 μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, αφήνοντας άναυδους όλους τους συνεργάτες της Φαίης Σκορδά στο πλατό.

«Ένα λάθος έκανα, που άφησα για το τέλος τις ερωτικές σκηνές με την Κλέλια. Δεν υπολόγισα πως θα χαλούσε τόσο πολύ ο καιρός και πως θα ήμασταν κουρασμένοι στο τέλος. Φύγαμε όλοι από τους Παξούς, τσακισμένοι…

Τις ερωτικές σκηνές, αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο, θα τις γύριζα την πρώτη και τη δεύτερη εβδομάδα. Εκεί μέσα σε δυο ημέρες έπρεπε να γυρίσουμε πάρα πολλά πράγματα, έπρεπε να τα μαζέψουμε όλα», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.