«Ξεχάσατε το βρακάκι σας» - Άναυδοι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο Στούντιο 4

Η ατάκα της καλεσμένης τους που τους σόκαρε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ξεχάσατε το βρακάκι σας» - Άναυδοι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο Στούντιο 4

Πολλές είναι οι φορές που η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος έχουν μείνει άφωνοι, έχουν κλάψει, ή έχουν "παγώσει" με τις δηλώσεις των καλεσμένων τους στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4. Την Παρασκευή 16/12, όμως, η ηθοποιός που βρέθηκε στο πλατό τους τους έκανε να ξεκαρδιστούν και να μην μπορούν να σταματήσουν να γελάνε.

Η συζήτηση ξεκίνησε με μία πιο θλιβερή νότα, καθώς η ηθοποιός εξομολογήθηκε πόσο δύσκολα πέρασε με την περιπέτεια της υγείας της, ωστόσο στη συνέχεια τα πράγματα πήραν μία εντελώς διαφορετική τροπή.

Η ηθοποιός που άφησε άναυδους την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο

Ο λόγος για την Ελένη Γερασιμίδου, η οποία ανέφερε αρχικά: «Στις 24 Σεπτεμβρίου υποβλήθηκα σε επέμβαση. Έπαθα οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου. Από την στιγμή που με σώσανε… είμαι καλά τώρα, έχω καινούργια καρδιά. Μου κάνανε μπαλονάκι και stent».

Και συμπλήρωσε: «Από τη στιγμή που σώθηκα ήμουν ευτυχής. Πέρασε μία περίοδος όπου ένα φάρμακο που έπαιρνα για τον διαβήτη δεν μου πήγαινε καθόλου και είχα στομαχικές διαταραχές, δεν ήθελα να φάω αλλά έτρωγα γιατί έπρεπε να φάω. Τώρα είμαι πολύ καλά».

Μαζί της ήταν και ο Αντώνης Ξένος, ο σύζυγός της, αλλά και η κόρη τους, Αγγελική, οι οποίοι την "ξεμπρόστιασαν" κανονικά:

«Δεν γίνεται, θα σε δώσω! Το πως κουτσομπολεύει τον κόσμο… "Τα ίδια κάνουν και για μας» μου λέει", είπε αρχικά το παιδί του ζευγαριού.

«Πειράζω τις γυναίκες! Άμα βλέπω μια μεγάλη γυναίκα και μου έχει το φουστάνι μέχρι εδώ σκισμένο να της το παίρνει ο αέρας, δεν την κουτσομπολεύω για να την προσβάλλω αλλά της λέω "κυρία, κυρία, το φουστάνι σας σκίστηκε". Και σε μια άλλη, μια νέα κοπέλα που έσκυψε βγαίνοντας από ένα φαρμακείο, μπορεί και να μην φορούσε τίποτα, δεν ξέρω, φάνηκαν όλα και της λέω "κάτι ξεχάσατε". Αυτή αμέσως με ρώτησε με χαμόγελο τι, "το βρακάκι σας» της είπα"», εξήγησε η ίδια στη συνέχεια χρησιμοποιώντας μία ιστορία της.

«Δεν μπορώ, δεν αντέχω! Θέλω να την πειράξω με χιούμορ», παραδέχθηκε τότε η Γερασιμίδου.