Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι: Η απόφαση που πήραν για τον γάμο και την βάφτιση του γιου τους

Ποια είναι η επιθυμία του ζευγαριού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, οι οποίοι πριν λίγο καιρό έγιναν γονείς για πρώτη φορά (δείτε εδώ το τρυφερό βίντεο της πρώτης με τον 2,5 μηνών γιο της).

Η Λάουρα Νάργες όπως έχουμε δει και από τα social media έχει αφιερώσει όλο της τον χρόνο στην ανατροφή του γιου της και θέλει να βρίσκεται συνεχώς δίπλα του. Η όμορφη ραδιοφωνική παραγωγός σχεδόν καθημερινά μοιράζεται στιγμιότυπα με τον μικρό της ενώ μάλιστα με ένα βίντεο που δημοσίευσε το ζευγάρι πριν μερικές μέρες, αποκαλύφθηκε και ποια θα είναι και η νονά (δείτε εδώ).

Ταυτόχρονα, η Λάουρα δεν διστάζει να δείχνει και μέρα με την μέρα τις αλλαγές που έχει στο σώμα της μετά τον τοκετό (δείτε εδώ μια σχετική φωτογραφία). Αυτό βέβαια, είναι το τελευταίο που την ενδιαφέρει, μιας και το μόνο που την απασχολεί είναι η όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον αγαπημένο της.

Γάμος με βάφτιση για Λάουρα Νάργες και Χρήστο Σαντικάι
NDP

Γάμος με βάφτιση για Λάουρα Νάργες και Χρήστο Σαντικάι

Σύμφωνα, μάλιστα, µε αποκλειστικές πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη στο Secret της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, το αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι σκέφτεται να πραγματοποιήσει τον γάμο του μαζί με την βάφτιση του παιδιού της.

Συγκεκριμένα, και οι 2 επιθυμούν να γίνουν οι 2 τελετές μαζί στο τέλος της επόµενης χρονιάς. Ο µικρός, πρόκειται να πάρει το όνοµα Αλέξανδρος, το οποίο επέλεξαν οι γονείς χωρίς να ακολουθήσουν τις παραδόσεις, αλλά επειδή τους άρεσε και πιστεύουν πως θα του ταιριάζει, κάτι που είχε αποκαλύψει λίγο πριν τον ερχομό του μωρού ο τραγουδιστής μέσα από μερικές δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες.