«Βρε ουστ» - Ξέσπασε η Βρισηίδα Ανδριώτου σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Βρε ουστ» - Ξέσπασε η Βρισηίδα Ανδριώτου σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ

Μπορεί η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας να πέρασαν μία πολύ δύσκολη ημέρα την Παρασκευή 16/12, καθώς βρέθηκαν και οι δύο ξαφνικά στο νοσοκομείο, ωστόσο πριν συμβεί αυτό, η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Γειά σου, τους είχε εντοπίσει σε βραδινή τους έξοδο και οι δυο τους μίλησαν για την συμμετοχή τους στο Survivor All Star (δείτε εδώ το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε).

Βέβαια, απάντησαν και για την σχέση τους, διότι το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα πως μπορεί να μην κρατήσει ο έρωτάς τους εάν βρεθούν ξανά στον Άγιο Δομίνικο με τόσες δυσκολίες και κακουχίες που θα αντιμετωπίσουν εκεί. Τότε είναι που το μοντέλο ξέσπασε στον δημοσιογράφο του καναλιού που τόλμησε να ξεστομίσει τέτοιο πράγμα.

Το ξέσπασμα της Βρισηίδας Ανδριώτου σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ

«Κυλάει πολύ όμορφα η συγκατοίκηση αλλά τρέχουμε όμως πολύ με το σπίτι, τα φαρμακεία και τις δουλειές μας. Όλα όμως πολύ ωραία. Η συγκατοίκηση είναι μια χαρά, σαν μην είναι βασικά, πολύ νορμάλ μου φαίνεται. Ένα ζευγάρι για να απολαύσει τα αγαθά της σχέσης πρέπει να το χτίσει μαζί και να περάσει δύσκολα, να ανέβουν μαζί σκαλοπάτι και να χτίσουν μαζί», είπε αρχικά εκείνη.

Και στην ατάκα του ρεπόρτερ για τον χωρισμό, είπε: «Γρήγορα προχώρησε η σχέση έξω αλλά χτίστηκε σιγά σιγά στον Άγιο Δομίνικο. Απλά ξαφνικά το είδατε στις οθόνες σας. Άκουσα, βέβαια, από έναν δημοσιογράφο ότι μπορεί και να χωρίσουμε εκεί. Να φάει τη γλώσσα του εγώ λέω! Να κουνηθεί από τη θέση του και αν θέλει να χωρίσει αυτός! Εγώ θα είμαι μια χαρά! "Αυτό το ζευγάρι εκεί φτιάχτηκε και εκεί μπορεί και να χωρίσει" λέει. Βρε ουστ».

«Όταν νιώθει κάποιος το αίσθημα κατωτερότητας απλά ζηλεύει. Καλό είναι να μη ζηλεύουμε. Καλό είναι να προσπαθούμε να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι για να μη φτάσουμε στο σημείο να ζηλεύουμε αυτά που δεν έχουμε», πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο Σπύρος Μαρτίκας.