«Μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία! Έχω...» - Η αποκάλυψη της Βρισηίδας Ανδριώτου για την υγεία της 

Τι πρόβλημα αντιμετωπίζει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία! Έχω...» - Η αποκάλυψη της Βρισηίδας Ανδριώτου για την υγεία της 

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και τη Πένυ Καβέτσου μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που έχει με την καρδιά της, στο ενδεχόμενο συμμετοχής στο «Survivor All Star» (δείτε εδώ το τρείλερ), αλλά και τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα.

Να σημειώσουμε πως η ίδια πριν μερικά 24ωρα ανησύχησε αρκετά τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες από το νοσοκομείο (δείτε εδώ).

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά, η Βρισηίδα θέλησε να τους ενημερώσει για τον λόγο που έκανε εξετάσεις. «Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα περαστικά σας. Για όσους με ρωτάτε τι έπαθα. Σε μια εξέταση που είχα κάνει για την καρδιά μου, που έχω φύσημα, είδαν ότι είχα αρρυθμίες. Οπότε πήγαμε να κάνουμε άλλη μια εξέταση να δούμε τι είναι αυτό, γιατί είχα αρρυθμίες. Εν τέλει οι εξετάσεις βγήκαν καθαρές, είναι όλα τέλεια» ανέφερε χαρακτηριστικά στα instastories η Βρισηίδα Ανδριώτου (δείτε εδώ το βίντεο).

Η αποκάλυψη της Βρισηίδας Ανδριώτου για την υγεία της

Η ίδια λοιπόν μιλώντας στις κάμερες, αποκάλυψε:

«Πονάει πάρα πολύ το πόδι μου. Δεν πέρασα εργομετρικά για το Survivor All Star, γιατί έχω πρόβλημα με τα γόνατα και έχω και ένα πρόβλημα με την καρδιά μου. Έχω κάποιες αρρυθμίες. Θα τις φτιάξω, απλά έχω θεματάκια, μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία».

Σχετικά με τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα: «Ο Σπύρος είναι πάρα πολύ στην τσίτα και πολλές φορές με τρελαίνει που δεν παίρνω ούτε ανάσα. Φτιάχνουμε το σπίτι μας, στέκομαι δίπλα του γιατί τον αγαπάω και μαζί χτίζουμε ένα μέλλον, μαζί χτίζουμε το σπίτι. Θα μπορούσε να είναι ο πατέρας των παιδιών μου».