Την ζητάνε από παντού αλλά την "έκλεισε" η Φαίη Σκορδά - Η πολυσυζητημένη κυρία της τηλεόρασης που θα βρεθεί στο πλατό του ΣΚΑΪ

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Την ζητάνε από παντού αλλά την

Τις προηγούμενες ημέρες φαίνεται πως η Ελένη Μενεγάκη είχε κλέψει την πρωτιά, καθώς κατάφερε να φέρει ως καλεσμένες στην εκπομπή της στο MEGA, Ελένη, δύο από τις πιο πολυσυζητημένες γυναικείες παρουσίες της τηλεόρασης. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (δείτε εδώ την κουβέντα που είπε και "άνοιξε ο ασκός του Αιόλου εναντίον της), αλλά και την Ρούλα Κορομηλά (δείτε τι συνέβη πίσω από τις κάμερες μεταξύ τους).

Αυτό δεν θα μπορούσαν να το αφήσουν έτσι και ως αποτέλεσμα οι υπόλοιπες παρουσιάστριες από κάθε κανάλι προσπαθούν να φέρουν στο πλατό τους καλεσμένους οι οποίοι σπάνια βρίσκονται σε αυτή τη θέση και που αυτή την περίοδο συζητιούνται για κάποιο συγκεκριμένο λόγο.

Αυτή είναι πολυσυζητημένη καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Αυτό, λοιπόν, φαίνεται πως το κατάφερε η Φαίη Σκορδά, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα Real, συμφώνησε να βρεθεί στο στούντιο του ΣΚΑΪ, άλλη μία ξανθιά παρουσιάστρια, η οποία, όπως ανακοινώθηκε, θα παρουσιάζει φέτος το My Style Rocks.

Ο λόγος για την Κατερίνα Καραβάτου, που παρόλο που έκανε ένα μικρό διάλειμμα από το "γυαλί" θα επιστρέψει πολύ σύντομα στις οθόνες μας.

«Πολύ ωραία νιώσαμε. Αισθάνομαι ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω την εκπομπή και ήμουν ανάμεσα σε φίλους. Η φετινή σεζόν ήταν δύσκολη για εμένα γιατί συνέβησαν πάρα πολλά πράγματα», είδε δηλώσει σε προηγούμενη συνέντευξή της μετά το τέλος του "Τι λες τώρα".

Αφού επιβεβαίωσε ότι το "Τι λες τώρα!" δεν θα συνεχίσει του χρόνου η παρουσιάστρια ανέφερε πως «για του χρόνου συμβαίνουν πολλά πράγματα είναι πάγια τακτική αυτή».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στο Πρωινό μας επρόκειτο να μιλήσει και ο Γιώργος Λιανός πριν αποχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο μιας που αυτό έχει ήδη συμβεί (δείτε εδώ την φωτογραφία που δημοσίευσε από το νησί), δεν είναι γνωστό εάν η συνάντησή τους ακυρώθηκε ή εάν θα πραγματοποιηθεί κάποια άλλη στιγμή.