«Ο ρεπόρτερ πέρασε τα όρια...» - Στο πλευρό της Μαρίας Σολωμού ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μετά την "επίθεση" σε δημοσιογράφο του OPEN

«Ήταν λάθος και οι δύο, για να το γλυκάνω»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες, πριν πραγματοποιηθεί το Madwalk 2022 για την ακρίβεια, η Μαρία Σολωμού "επιτέθηκε" σε δημοσιογράφο του OPEN μόλις εκείνος προσπάθησε να της κάνει κάποιες ερωτήσεις. Το σκηνικό αυτό έχει παιχτεί από εκπομπή σε εκπομπή και οι γνώμες των προσώπων της τηλεόρασης ποικίλλουν (δείτε εδώ τι απάντησε η ίδια).

Μέχρι στιγμής ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας από αυτούς που την υπερασπίστηκαν εμμέσως, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη ένταση στον αέρα του MEGA, με τον Κώστα Τσουρό να μην μπορεί να συγκρατηθεί και να πετάει τα "καρφιά" του προς τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ.

Το σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα για την "επίθεση" της Μαρίας Σολωμού σε δημοσιογράφο

Την Κυριακή 18/12, το ζήτημα αυτό προβλήθηκε και στην εκπομπή Open Weekend, όπου βρέθηκε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος θέλησε να εκφράσει την γνώμη του, υποστηρίζοντας την ηθοποιό, ρίχνοντας το "βάρος" στον δημοσιογράφο που την πλησίασε με αυτό τον τρόπο.

«Μπορεί, από τη στιγμή που η Μαρία Σολωμού ακολουθεί αυτό το μονοπάτι, να είναι ένας τρόπος για να παίζουν ένα παιχνιδάκι ωραίο για τη δημοσιότητα. Και αυτό μια χαρά είναι. Επίσης, είδα πάρα πολλές φορές το βίντεο και άλλαξα γνώμη με το σκηνικό που έγινε σε σχέση με αυτό που είχα τοποθετηθεί στην αρχή.

Βλέποντας το, λοιπόν, προσεκτικά θα πω το εξής και δεν έχει σημασία που είναι σε εκπομπή του σταθμού γιατί ο ρεπόρτερ είναι πολύ ικανός και πολύ αγαπημένος. Θεωρώ όμως ότι λίγο πέρασε τα όρια πηγαίνοντας να μπει στον προσωπικό χώρο της Μαρίας, ακολουθώντας την σχεδόν μέσα στο αυτοκίνητο», είπε αρχικά.

Λάμπρος Κωνσταντάρας

Και συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να έχει αντιδράσει έτσι ή χειρότερα. Δεν θεωρώ ότι ήταν αγένεια. Δεν ήταν ότι καλύτερο αλλά πρέπει να καταλαβαίνουμε ότι οποιοσδήποτε έχει έναν προσωπικό χώρο. Είτε για λόγους υγείας και υγιεινής είτε για άλλους λόγους, επειδή με ακολουθείς, δεν θα μπεις και μες στο αμάξι μου με το μικρόφωνο».

«Βλέποντας το λέμε "αγενής η Μαρία Σολωμού που έβρισε τον δημοσιογράφο". Φαντάζομαι ότι πολύς κόσμος μπορεί όμως να μην έχει μπει στη διαδικασία να το δει και δεν είναι για να υπερασπιστούμε το σινάφι μας γιατί πολλές φορές αρκετοί από εμάς, και εγώ και οποιοσδήποτε, μπορεί να έχουμε υπερβεί λίγο τα εσκεμμένα. Εδώ θεωρώ ότι ήταν λάθος και οι δύο, για να το γλυκάνω, ήταν φάουλ και οι δυο», κατέληξε.