«Το θέμα είναι μη μείνω μόνη σπίτι μου...» - Σύννεφα στη σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Βαγγέλη Ροδόπουλου;

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Το θέμα είναι μη μείνω μόνη σπίτι μου...» - Σύννεφα στη σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Βαγγέλη Ροδόπουλου;

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει περάσει πολλά αυτή τη χρονιά. Μπορεί τα επαγγελματικά της να πηγαίνουν καλά, κατά κύριο λόγο, ωστόσο, όσον αφορά τα προσωπικά της, η ίδια πέρασε αρκετά δύσκολα. Έφτιαξε ξανά τη ζωή της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, χώρισε ξανά και έζησε όλο αυτό το "τρενάκι του τρόμου" για μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να μη της είναι εύκολο να το ξεπεράσει, αφού ακόμα και τώρα πετάει πολλές φορές σπόντες στην εκπομπή της για εκείνον.

Παρόλα αυτά, προχώρησε παρακάτω, άλλαξε σελίδα και φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός άλλου άνδρα, του Βαγγέλη Ροδόπουλου συγκεκριμένα (δείτε εδώ τι δουλειά κάνει). Η σχέση τους έγινε γνωστή πριν από λίγο καιρό, όμως οι δυο τους έχουν ήδη ζήσει πολλά και έχουν, μάλιστα, κάνει και το πρώτο τους ρομαντικό ταξίδι στο Λονδίνο.

Τι συμβαίνει με την νέα σχέση της Κατερίνας Καινούργιου, Βαγγέλη Ροδόπουλο

Οι συνεργάτες της την "πειράζουν" συχνά στο πλατό του Super Κατερίνα για τον καλό της, όμως η ίδια το πρωί της Δευτέρας 19/12 πέταξε ένα "καρφί" που φανέρωσε πως ίσως κάτι δεν πάει καλά ανάμεσά τους. Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση της συναδέλφου της για το τι θα κάνει τις γιορτές, εκείνη απάντησε πως φοβάται ότι μπορεί να είναι εντελώς μόνη, δημιουργώντας έτσι ανησυχία.

«Έξι μερούλες για να μπει το καλό το πνεύμα μέσα μας», είπε αρχικά η ξανθιά παρουσιάστρια, με την συνεργατιδά της να την ρωτάει: «Ποιος θα σου φτιάξει το μαλλί τα Χριστούγεννα;».

Και εκείνη απάντησε αφήνοντας τους πάντες άφωνους: «Αυτό είναι το τελευταίο που με νοιάζει. Το θέμα είναι τι θα κάνω τα Χριστούγεννα, μη μείνω μόνη σπίτι μου και βλέπω "Μόνος στο σπίτι"».