«Μου λείπει πολύ» - "Λύγισε" η Ζωζώ Σαπουντζάκη κατα την διάρκεια συνέντευξης

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Μου λείπει πολύ» -

Το πρωί της Τρίτης (20/12) στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Ζωζώς Σαπουντζάκη. Η γνωστή ηθοποιός που πριν από λίγες εβδομάδες αναφέρθηκε στον χαμό της αγαπημένης της φίλης, Μάρθα Καραγιάννη (δείτε εδώ τα όσα είπε) στην σημερινή της συνέντευξη μίλησε για την μητέρα της και δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυα της.

Η στιγμή που η Ζωζώ Σαπουντζάκη λύγισε on air

Με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων μίλησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στην κάμερα της εκπομπής του Alpha, το πρωινό της Τρίτης. Μάλιστα, μιλώντας για την απώλεια της μητέρας της, η αγαπημένη μας σταρ δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη εξομολογήθηκε αρχικά πως όταν ακούει τα Χριστούγεννα, της έρχονται αναμνήσεις από την οικογένεια και τα παιδικά της χρόνια και πιο συγκεκριμένα την αγαπημένη της μητέρα.

«Όταν ακούω Χριστούγεννα η πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό είναι η μάνα μου την οποία αγαπούσα πάρα πολύ».

Όταν η ρεπόρτερ την ρώτησε όμως αν της λείπει, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες, η δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια πρόδωσε λιτά «πολύ» ξεσπώντας σε κλάματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ζωζώ Σαπουντζάκη μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη, που σήμερα το πρωί απολαύσαμε τους παρουσιαστές του Happy Day να του υποδύονται (δείτε εδώ το απόσπασμα) και τον Πάνο Ιωαννίδη έδωσαν το παρών στο εορταστικό επεισίοδιο του «Cash or Trash» στο STAR.

Απόσπασμα από το εορταστικό Cash or Trash πριν το δούμε την τηλεόραση

Η Δέσποινα Μοιραράκη ήταν καλεσμένη το μεσημέρι (8/12) στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και προανήγγειλε το επεισόδιο που θα έχει 4 πολύ σπέσιαλ καλεσμένους ως πωλητές: Ο Νίκος Κοκλώνης, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Ματίνα Παγώνη και η Κόνι Μεταξά παζαρεύουν αντικείμενα με τα έσοδα να διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό.

«Φέρνει ο καθένας ένα δικό του αντικείμενο με το οποίο είναι συναισθηματικά δεμένος και το αποχωρίζεται μόνο και μόνο για να διατεθούν τα έσοδα σε φιλανθρωπικό σκοπό εκεί που θέλει ο καθένας.

Η κυρία Παγώνη δίνει τα χρήματα στην κλινική όπου είναι εδώ και 25 χρόνια διευθύντρια στο Γεννηματά. Αυτό που θα πουλήσει είναι δώρο της μητέρας της» αποκάλυψε η παρουσιάστρια της εκπομπής και γνωστή έμπορος.

Να υπενθμίσουμε το σοκ που είχε πάθει η Δέσποινα Μοιραράκη στην εκπομπής της Cash or Trash, όταν μετά την ηθοποιό που βρέθηκε στο πλατό, παίκτρια που πήγε να λάβει μέρος στο τηλεπαιχνίδι, έκανε μια εξομολόγηση που τους άφησε όλους άφωνους τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Συγκεκριμένα, η κυρία Ρεγγίνα υποστήριξε πως έχει ζήσει 9 ζωές και αυτή που διανύει είναι η τελευταία, άρα δεν θα ξανά έρθει στη ζωή.

Στη συνέχεια λοιπόν, μιλώντας για την μετανσάρκωση, απάντησε σε όλες τις απορίες της παρουσιάστριας, ενώ είπε τι ήταν στις προηγούμενες ζωές που έζησε μέχρι τώρα.

«Ζούμε εννέα ζωές, αυτή είναι η τελευταία μου οπότε δεν θα ξαναγυρίσω. Στην όγδοη ζωή μου ήμουν στην Αμερική, είχα παιδιά αλλά κάηκαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Στην έβδομη ήμουν στην Ινδία και είχα καλή θέση, στην έκτη ήμουν κάτι σαν καλόγερος στην Αίγυπτο. Στην πέμπτη ήμουν στην Αυστρία άνδρας σε φυλακή. Στην τέταρτη ήμουν στην Ιταλία και πλούσια» είπε η παίκτρια με την Δέσποινα Μοιραράκη να κάνει τον σταυρό της.