Δεν είναι ούτε η πιο πρόσφατη σχέση του ούτε τα παιδιά του - Το μοναδικό πρόσωπο που ακολουθεί στα social media ο Ντέμης Νικολαϊδης

Δεν θέλει να προχωρήσει παρακάτω;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ήτα παντρεμένοι για 18 χρόνια, από τις 17 Ιουνίου του 2003 μέχρι και τις 15 Ιουλίου 2021 όπου ανακοινώθηκε και ο χωρισμός τους.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας», έγραφε η ανακοίνωση.

Ποιο είναι το μοναδικό πρόσωπο που ακολουθεί ο Ντέμης Νικολαΐδης στα social media

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την Μελίνα και τον Γιώργο και έτσι παρόλο που αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, παραμένουν ενωμένοι όσον αφορά την ανατροφή τους. Η τραγουδίστρια αποφάσισε να συνεχίσει τη ζωή της με έναν άλλο άνδρα, τον Βασίλη Μπισμπίκη, στου οποίου τα μάτια βρήκε τον έρωτα ξανά (δείτε εδώ τον "καυτό" χορό τους στα μπουζούκια), ενώ και ο ποδοσφαιριστής έκανε μία καινούρια σχέση με την Φανή Σπυριδάκη, η οποία, ωστόσο, έληξε άδοξα (δείτε εδώ γιατί).

Επομένως, ο δεύτερος βιώνει άλλη μία περίοδο αλλαγών. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, είναι το γεγονός πως ενώ δεν ασχολείται με τα social media, διαθέτει μία σελίδα στο Facebook, η οποία διαθέτει πάνω από 46 χιλιάδες ακόλουθους, αλλά εκείνος ακολουθεί μόνο ένα πρόσωπο.

Δεν είναι η πιο πρόσφατη σχέση του, αλλά αντίθετα είναι η πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του, Δέσποινα Βανδή.

Ντέμης Νικολαΐδης follow Βανδή

Στην προσπάθειά του, βέβαια, να αλλάξει για τα καλά σελίδα στην ζωή του και έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με νέα πράγματα μιας και έγινε γνωστό σήμερα 17/12 πως ακολουθεί εκπαίδευση προκειμένου να γίνει εθελοντής πυροσβέστης.

Σύμφωνα με την Νάντια Αλεξίου, στο πλαίσιο των καθηκόντων των εθελοντών Πυροσβεστών, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εκτέλεσε 8ωρη βραδινή υπηρεσία, στον 9ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών, στο ΟΑΚΑ, το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Η βασική εκπαίδευση (η οποία αποτελείται από θεωρητικό και πρακτικό μέρος) των υποψηφίων εθελοντών πυροσβεστών γίνεται υπό την ευθύνη και εποπτεία της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, έχει διάρκεια 120ωρών και πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις των κατά τόπους Επαγγελματικών ή Εθελοντικών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ως παραρτήματα της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Οι υποχρεώσεις των εθελοντών πυροσβεστών μεταξύ άλλων είναι να υπηρετούν στις Επαγγελματικές και τις Εθελοντικές Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και να επεμβαίνουν μαζί με τους επαγγελματίες Πυροσβέστες, σε αστικές και δασικές πυρκαγιές, σε διασώσεις, τροχαία, πλημμύρες, σεισμούς και γενικά στην αποστολή και το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Αποτελούν τμήμα της οργανικής-μάχιμης δύναμης του Πυροσβεστικού Σώματος και αποδεικνύουν αθόρυβα και καθημερινά με το έργο τους, το σκοπό της αποστολής τους σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια.