«Εκνευρίστηκα με τις ανοησίες που είπε, αλλά...» - Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα στην Μαρία Σολωμού μετά το "κράξιμό" της

Συνεχίζεται η κόντρα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Εκνευρίστηκα με τις ανοησίες που είπε, αλλά...» - Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα στην Μαρία Σολωμού μετά το

Η Μαρία Σολωμού έχει προκαλέσει μεγάλο "σάλο" γύρω από το όνομά της το τελευταίο διάστημα, είτε εξαιτίας της σχέσης που δεν θέλει να παραδεχτεί με τον Mente Fuerte είτε λόγω του περιστατικού με τον δημοσιογράφο του OPEN στον οποίο "επιτέθηκε".

Μάλιστα, λόγω των παραπάνω βρέθηκε και στο στόχαστρο του Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος την σχολίασε και ακούγοντας τα λόγια του η ίδια εκνευρίστηκε και ξέσπασε στην τελευταία της συνέντευξη "κράζοντας" τον δημοσιογράφο για τα κόμπλεξ του, όπως ανέφερε.

Οι νέες δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την κόντρα με την Μαρία Σολωμού

Το πρωί της Τετάρτης 21/12, βέβαια, εκείνος παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, και μίλησε για όλη αυτή την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους και εξήγησε πως ποτέ δεν είπε κάτι με κακία για την ηθοποιό και πως παρόλο που μίλησε άσχημα για εκείνον, συνεχίζει να την αγαπάει και θα έβγαινε και μαζί της.

«Νιώθουμε υπέροχα που μιλάμε στη Φαίη», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας, με τον Κώστα Φραγκολιά να συμπληρώνει: «Και στην Αφροδίτη, Δημήτρη και στην Έλενα ε;», πετώντας την σπόντα του για το γεγονός πως "τα βρήκε" με την Γραμμέλη.

«Και στην Αφροδίτη, φυσικά, αλλά σαν την Φαίη υπάρχει τέτοιο κορίτσι; Βλέπω τις φωτογραφίες που ανεβάζει και χαζεύω, λέω "τι τοπ μόντελ, όλα τα λεφτά"», πρόσθεσε ο ίδιος.

Και σε ερώτηση για την ηθοποιό, είπε: «Την Μαρία Σολωμού εγώ την αγαπώ και ειδικά όταν έχει ίσιο το μαλλί, όπως τα είχε στο Madwalk. Τώρα που άκουσε αυτή ότι τη μισώ χρόνια, πραγματικά δεν ξέρω. Αλλά εγώ εξακολουθώ να την αγαπώ. Λίγο εκνευρίστηκα τώρα με τις ανοησίες που είπε, αλλά παρόλα αυτά την αγαπώ και είναι και ωραίο παρεάκι με τον Mente Fuerte, θα έβγαινα μαζί τους για ένα ποτό, άνετα».

«Δεν είχαμε ποτέ τηλέφωνα και τέτοια, αλλά φυσικά άμα την δω έξω θα της πως "γεια"», κατέληξε.