«Αυτό είναι σκέτη κακία» - Ξέσπασε ο Γιώργος Καραμίχος στην κάμερα του Happy Day

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αυτό είναι σκέτη κακία» - Ξέσπασε ο Γιώργος Καραμίχος στην κάμερα του Happy Day

Καλεσμένος στο Happy Day ήταν ο Γιώργος Καραμίχος (δείτε εδώ την κόρη του) το πρωί της Τετάρτης 21/12 και ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος δοκιμάζεται στην παρουσίαση αυτό το διάστημα μέσα από την εκπομπή "Βρες της Λέξη" στο κανάλι της ΕΡΤ, προχώρησε σε δηλώσεις για την καριέρα του στην Ελλάδα, αλλά και στην Αμερική, ενώ αναφέρθηκε και στον νέο του ρόλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ξέσπασε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της συζήτησης, διότι εξήγησε πως πέρασε αρκετά δύσκολα στο εξωτερικό και αντιμετώπισε μεγάλη και έντονη έχθρα, όχι τόσο από τους ξένους, αλλά από τους Έλληνες. Όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει με το τηλεπαιχνίδι του, έδωσε την απάντησή του και έκλεισε στόματα.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Καραμίχου για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για την φυγή του στο εξωτερικό

«Όταν είχα ανακοινώσει πως φεύγω από την Ελλάδα, αρχικά για έξι μήνες σπουδών στην Αμερική, πολλοί ήταν αυτοί που με πήραν ή με έβρισαν ή μου πρότειναν δουλειές στην Επίδαυρο και το Εθνικό. "Μα είναι δυνατόν να υποτιμάς τη χώρα σου και να πηγαίνεις έξω" μου έλεγαν αλλά δεν έκανα αυτό, απλά δοκίμαζα κάτι άλλο για τον εαυτό μου. Επίσης ήταν πολύ κακεντρεχές και μου έκανε εντύπωση πως από πάρα πολλούς δημοσιογράφους ήταν η πρώτη ερώτηση "τι έχεις να πεις στους άλλους Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό και έφαγαν τα μούτρα τους ή δεν πέτυχαν". Αυτό είναι σκέτη κακία», είπε αρχικά (δείτε εδώ τι δουλειές έκανε "έξω").

Και συμπλήρωσε: «Η επιτυχία και η αποτυχία είναι προσωπική υπόθεση. Κάποιοι μπορεί να πήγαν και αυτή η διαδρομή, ακόμη κι αν δεν πήραν το όσκαρ, κάτι σήμαινε για αυτούς».

«Τα νούμερα τηλεθέασης τα βλέπω κάποιες φορές, μου τα λένε κάποιες άλλες, Γενικώς έχω μεγαλώσει σε μια γενιά ηθοποιών που δεν ασχολούμαστε με τα νούμερα. Τα νούμερα τα πραγματικά, από όπου τα βλέπουν, δεν είναι τα ίδια με τα μηχανάκια. Δεν ξέρω αυτούς τους λίγους ανθρώπους που έχουν μηχανάκια στο σπίτι τους και καταμετρούν την τηλεθέαση.

Επίσης, εμείς εισπράττουμε τα νούμερα στον δρόμο. Όταν περπατάς στο δρόμο και σου λένε «πες τη λέξη» σημαίνει ότι πολύς κόσμος βλέπει το τηλεπαιχνίδι. Μπορεί η ΕΡΤ να είναι χαμηλά σε νούμερα αλλά πολύ ψηλά σε ποιότητα», πρόσθεσε ακόμα.