«Χαμένος έρωτας και...» - Νέες εξελίξεις με τα ερωτικά της Κατερίνας Καινούργιου

Η ανάρτηση που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
katken85 - instagram
katken85 - instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την επαφή, που κρατάει με τον κόσμο από τα social media και την εκπομπή της στον Alpha ''Super Kατερίνα'' έχει καταφέρει να είναι κυρίως αγαπητή για την ειλικρίνειά της.

Πάντα λέει την αλήθεια για ό,τι και αν της συμβαίνει, μοιράζεται ανησυχίες της και αποκαλύπτει ό,τι και αν συμβαίνει στα ερωτικά της, ευχάριστα είτε δυσάρεστα.

Τελευταία μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη (δείτε εδώ τη συνάντησή τους αφού τα ''έσπασαν'') τη θέλουν και πάλι ερωτευμένη με έναν πολύ εντυπωσιακό και γοητευτικό κύριο (δείτε εδώ με ποιον) με την ίδια ωστόσο να μην κάνει κάποια αποκάλυψη.

Αυτό όμως, που μας γέμισε ερωτηματικά ήταν η ανάρτηση, που έκανε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την Παρασκευή 23/12 λίγο μετά τη λήξη της εκπομπής τη εν όψει Χριστουγέννων, με την οποία έκανε ένα συνοψισμό για τη χρονιά, που θα φύγει και τη νέα, που περιμένει να έρθει.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

«Καλημέρα φίλοι μου …Παραμονές Χριστουγέννων …και όλα μας υπενθυμίζουν ν’ αγαπάμε και ν’ αγαπιόμαστε σαν να μην υπάρχει αύριο. Να συναντήσουμε όσους αγαπάμε και μας λατρεύουν με ανιδιοτέλεια. Να κάνουμε όλα αυτά που γεμίζουν τις καρδιές μας χαρά… όλα μοιάζουν πιο όμορφα απ’ ό,τι τα άφησες χθες. Καμία κακία. Κανένας άνθρωπος που μας κακοκάρδισε και καμία παρεξήγηση που θέλησε να μας αναστατώσει. Κανένας χαμένος έρωτας και κανένα πικρό παράπονο…

Αγκαλιάστε αυτή τη μέρα κ αφήστε τη μαγεία της να μείνει εκεί …Καλά Χριστούγεννα Τα Χριστούγεννα συμβαίνουν θαύματα… Γι’ αυτό κι εγώ θα ευχηθώ στον καθένα από εσάς να του συμβεί όποιο θαύμα επιθυμεί…Μεγάλο φιλί», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.