GNTM 5: «Είναι τόσο σκ@τοβύσμα ρεεε» - Έξαλλο το twitter με τις καλές κριτικές της Μαρίτα στον τελικό

Πολλά τα σχόλια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
GNTM 5: «Είναι τόσο σκ@τοβύσμα ρεεε» - Έξαλλο το twitter με τις καλές κριτικές της Μαρίτα στον τελικό

Η Μαρίτα Καθητζιώτη, η Βικτώρια Μυροφορίδου και η Αλεξία Τράικο είναι οι τρεις φιναλίστ, που διεκδικούν τον τίτλο του GNTM 5! Μια μελαχρινή, μια ξανθιά, μια κοκκινομάλλα, τρία εντελώς διαφορετικά, μεταξύ τους, μοντέλα έχουν το βλέμμα τους στραμμένο μόνο στην κορυφή (δείτε εδώ ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια).

Το βράδυ της Παρασκευής 23/12 μέσα από τη συχνότητα του Star το τηλεοπτικό κοινό έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει μία από τις τρεις κοπέλες, που έφτασαν στον τελικό όσο η κριτική επιτροπή κάνει τα σχόλια της.

Στο τελευταίο σετ είδαμε μια μεγάλη ανατροπή, καθώς η Μαρίτα αν και φιναλίστ δε μπόρεσε να παρευρεθεί στο πλατό και έτσι συμμετείχε μέσω βιντεοκλήσης (δείτε εδώ τι της συνέβη).

Μέσα στην ατυχία της ωστόσο βλέπουμε, πως οι βαθμολογίες μέχρι και τη δεύτερη φωτογραφία ήταν υπέρ της, αφού είχε ξεπεράσει τις άλλες δύο συμπαίκτριες της.

Από την άλλη όμως τα σχόλια - που ήταν πολλά - στο twitter αποτύπωσαν κάτι διαφορετικό, αφού οι χρήστες έσπευσαν να γράφουν, πως το μοντέλο έχει μια παραπάνω εύνοια από τους κριτές, χωρίς να καταλαβαίνουν όλοι το λόγο.

Από την άλλη, το αποτέλεσμα δεν κρίνεται μόνο μέσα από τους κριτές αλλά και από το κοινό, επομένως ό,τι και αν λέγεται θα μπορέσει να προκύψει ένα πιο αξιοκρατικό αποτέλεσμα.

Oι αντιδράσεις στο twitter για τη Μαρίτα Καθιζιώτη