Πολύ ευχάριστα νέα για την Μαρία Ηλιάκη - Έγινε γνωστό πως….

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @marakiiliaki)
(instagram / @marakiiliaki)

Μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη της Μαρίας Ηλιάκη, που είχε μιλήσεις για την δικαστική διαμάχη που αντιμετώπιζε στο παρελθόν, αλλά και τι συνέβη στην συνέχεια, δείχνοντας τον δυναμικό της χαρακτήρα (δείτε εδώ τα λόγια της) ήρθε η ώρα για την παρουσιάστρια να κάνει ένα βήμα μπροστά στην επαγγελματική καριέρα.

Να θυμίσουμε ότι η Μαρία Ηλιάκη περνάει από τις πιο ωραίες περιόδους τις ζωής της, διότι έχει το παιδί της που της δίνει δύναμη και κουράγιο για να αντιμετωπίσει τα πάντα.

Η Μαρία Ηλιάκη πήρε την απόφαση να κάνει την μεγάλη της επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση πέρυσι, μέσα από την εκπομπή Τι Λες Τώρα της Κατερίνας Καραβάτου. Μετά το τέλος της εκπομπής αυτής, η αγαπημένη παρουσιάστρια έμεινε για λίγο εκτός.

Όπως αποκαλύφθηκε ωστόσο μέσα στην εβδομάδα, μαζί με την επιστροφή της Κατερίνας Καραβάτου (δείτε εδώ ποιο πρότζεκτ θα παρουσιάσει), έρχεται και η επιστροφή της Μαρίας Ηλιάκη.

Η αποκάλυψη για τους Μαρία Ηλιάκη και Νικόλα Ράπτη

Μπορεί το πρώτο μέρος της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν να ολοκληρώνεται σιγά-σιγά, ωστόσο για το επόμενο ετοιμάζονται ακόμα περισσότερα καινούργια πρότζεκτ, τόσο σε επίπεδο εκπομπών όσο και σειρών.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει μία εκπομπή-αφιέρωμα στα 30 χρόνια του ΑΝΤ1, με δίδυμο παρουσιαστών τη Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη, σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί πρόσφατα.

Η συγκεκριμένη εκπομπή, παρά τους ενδοιασμούς των ιθυνόντων για το αν πρέπει να ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ή του «αδελφού» καναλιού, Μακεδονία TV, θα προβληθεί τελικό στο δεύτερο. Μάλιστα, οι δύο παρουσιαστές έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει σύντομα.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νικόλας Ράπτης θα παρουσιάζουν διάφορα αφιερώματα στα πρόσωπα που έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια από τον σταθμό του Αμαρουσίου, καθώς και στις εκπομπές, στις σειρές, στα σόου, στα δελτία ειδήσεων κ.λπ. Επιπλέον, θα υποδέχονται στο πλατό της εκπομπής παρουσιαστές και καλλιτέχνες που έχουν χαράξει μία ξεχωριστή διαδρομή.