Το ανακοίνωσε η Ζέτα Μακρυπούλια στο Instagram: «Έρχεται…» - Χαρές για την παρουσιάστρια

Τι περιμένει;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @zeta_makripoulia_official)
(instagram / @zeta_makripoulia_official)

Την ημέρα των Χριστουγέννων τα social media "πνίγικαν" από δημοσιεύσεις των διάσημων παρουσιαστών και καλλιτεχνών της ελληνικής showbiz, όπως η τρυφερή ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με την κόρη της μπροστά στο θεόψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους (δείτε την εδώ) και την συνάντηση "Σουηδία" μεταξύ Βασάλου και Βαλαβάνη στην φιλική συγκέντρωση στο σπίτι του Φίλιπου Ιωάννου (δείτε εδώ την φωτογραφία που τους μαρτυρά).

Μέσα σε αυτούς ήταν και η Ζέτα Μακρυπούλια, που με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο ανάρτησε μια φωτογραφία για να ευχηθεί σε όλον τον κόσμο και τους ινσταγραμικούς τις ακόλουθους για τις γιορτινές μέρες που διανύουμε.

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια και τα ευχάριστα που ανακοίνωσε

Η γιορτινή ημέρα δε βρήκε την αγαπημένη παρουσιάστρια και ηθοποιό σε μεγάλα τραπέζια με πολύ κόσμο, αλλά μακριά από την Αθήνα και πιο ήρεμη από ποτέ. Η παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής «Rouk Zouk», που χθες απολαύσαμε ένα σούπερ σπέσιαλ επεισόδιο (δείτε εδώ ποιους είχε καλεσμένους), δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έστειλε το δικό της μήνυμα στους διαδικτυακούς της ακολούθους.

«Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα. Τα δικά μου είναι πιο ήρεμα από ποτέ! Στην ησυχία της φύσης, χωρίς επίσημα ρούχα, χωρίς πάρτι και πολυκοσμία, με καφεδάκι στον ήλιο και με αρκετό διάβασμα!

Ευτυχώς! Γιατί έρχεται κάτι πολύ καλό!!! Αυτό ακριβώς θα ευχηθώ! Γαλήνη, ησυχία και να έρθει κάτι πολύ καλό σε όλη την ανθρωπότητα!» έγραψε στην ανάρτησή της η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η ανάρτηση της για τα Χριστούγεννα
(instagram / @zeta_makripoulia_official)

Να υπενθυμίσουμε ότι σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε μιλήσεις για την Ζέτα Μακρυπούλια. Καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, βρέθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με σκοπό να ανεβάσει το κέφι στο πλατό με τις μουσικές του επιτυχίες. Ωστόσο, πριν τραγουδήσει, κάθισε στο σαλόνι με τον Γιώργο Λιάγκα και του παραχώρησε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη. Μεταξύ άλλων λοιπόν μίλησε για την προσωπική του ζωή, για την οποία δεν γνωρίζουμε τίποτα, αφού θέλει να την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τελευταία του γνωστή σχέση ήταν με την Ζέτα Μακρυπούλια. Το χώρισε μετά από 12 χρόνια σχέσης (δείτε το λόγο).

Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για φήμες χωρισμού, το πρώην ζευγάρι τις επιβεβαίωσε μιλώντας στην εφημερίδα Espresso λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι΄ αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί». Οι δυο τους εξακολουθούν να τρέφουν βαθιά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο, ωστόσο, έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή,

Μιχάλης Χατζηγιάννης Ζέτα Μακρυπούλια

Στο Πρωινό λοιπόν, ο τραγουδιστής, μίλησε για την προσωπική του ζωή αυτή την περίοδο....

«Δεν κρατάω τη ζωή μου κρυφή βάσει σχεδίου, δεν έχω κάτι να κρύψω. Αν παρουσιαστεί κάτι προφανώς και θα το δείτε, δε νομίζω ότι κρύβομαι. Είμαι σε ένα ευαίσθητο προσωπικό μονοπάτι και λόγω ηλικίας… Είσαι σε μία ηλικία που θα αποφασίσεις αν θα μείνεις μόνος σου και θα πορευτείς μόνος σου ή αν θα βρεις μία σύντροφο, έναν άνθρωπο να περάσεις το υπόλοιπό της ζωής σου μαζί του. Ό,τι φέρει η ζωή.

Το ιδανικότερο είναι να βρεις τον άνθρωπό σου, αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα και σε αυτά δεν υπάρχουν εκπτώσεις. Πρέπει να περνάμε και καλά και να είμαστε ψύχραιμοι σε ό,τι αποφασίσουμε να κάνουμε. Οπότε, η εξίσωση δεν είναι τόσο εύκολη.

Είμαι αρκετά εύκολος μέσα σε μία σχέση, δεν έχω εξεζητημένες απαιτήσεις, πάω βόλτα με όλα εντός ορίων. Είμαι ως ένα σημείο δοτικός, δεν φέρνω αντίσταση στην οποιαδήποτε σχέση», εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Να έχει μια ευρεία καλλιέργεια», είπε για τα στοιχεία που θα ήθελε να έχει η σύντροφός του.