«Μετά από πολλά χρόνια κατάφερα να αγαπήσω τα....» - Η εξομολόγηση της Δούκισσας Νομικού

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @dutchesss_)
(instagram / @dutchesss_)

H Δούκισσα Νομικού μετά την αποκάλυψη που είχε κάνει πριν από μερικές μέρες (δείτε εδώ τι) ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κάτι σχετικό με τα Χριστούγεννα.

Φέτος τα Χριστούγεννα, το instagram πήρε φωτιά, αν σεκφτεί κανείς τις χιλιάδες αναρτήσεις από τους διάσημους καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και η θοποιούς, όπως η Μαρία Σολωμού (δείτε την εδώ), ο Κωνσταντίνος Βασάλος που ανάρτησε ένα νέο νίντεο με την Ευριδίκη Βαλαβάνη (δείτε το εδώ) και πάρα πολλοί ακόμη.

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού για τα Χριστούγεννα

Η Δούκισσα Νομικού είναι από τις επώνυμες που δεν μας συνηθίζουν στις προσωπικές εξομολογήσεις, όταν όμως το κάνουν ''ανοίγουν'' μπροστά μας όσα κρύβουν στην καρδιά τους. Η ίδια με αφορμή την γιορτή των Χριστουγέννων έκανε την δική της εξομολόγηση μέσα από τον λογαριασμό της στα social media.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο μέσα από μία φωτογραφία, έγραψε λίγα λόγια για τα συναισθήματα που της δημιουργούν οι ημέρες των γιορτών, σε σχέση με τα εφηβικά της χρόνια. Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια, όλα αυτά τα χρόνια βίωνε έντονα το αίσθημα άγχους, ωστόσο τελευταία όλα έχουν αλλάξει και η ίδια απολαμβάνει τις γιορτινές αυτές ημέρες με πολύ διαφορετικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μία φωτογραφία, στην οποία πόζαρε κοιτώντας έναν καθρέπτη, ο οποίος βρισκόταν μέσα σε ένα χριστουγεννιάτικο κουτί.

«Ho Ho Ho… Είδες πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός και φτάσαμε στα Χριστούγεννα; Δεν ξέρω τι σημαίνουν για εσένα αυτές οι γιορτές. Για τα δικά μου εφηβικά χρόνια σήμαιναν ευκαιρία για … ύπνο και ταβανοθεραπεία. Βλέπεις, αντί να με «γλύκαιναν», μου δημιουργούσαν άγχος. Και προσμονή. Για κάτι που δεν ερχόταν. Αλλά περίμενα. Τι ήταν όμως αυτό που περίμενα; Ούτε που ήξερα. (Σε μπέρδεψα, ή με καταλαβαίνεις; )

Μετά από πολλά χρόνια κατάφερα να αγαπήσω τα Χριστούγεννα. Πλέον, τα βλέπω όλα όχι μέσα από τα δικά μου μάτια που αδικούσαν αυτή τη γιορτή, αλλά μέσα από τα μάτια των παιδιών μου. Και ναι, είδα τη μαγεία. Βρήκα τη ζεστασιά. Την ουσία των ημερών. Κι αν με ρωτάς, έχω ακόμα προσμονή, ακόμα περιμένω. Ξέρεις τι; Μα τον Άγιο Βασίλη φυσικά …! Εύχομαι σε όλους υγεία πάνω από όλα, αγάπη, ηρεμία και πολλές στιγμές ευτυχίας. Καλά Χριστούγεννα» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η Δούκισσα Νομικού.

Η ανάρτηση της!
(instagram / @dutchesss_)