Χρήστος Μάστορας: Τραγούδησε και χόρεψε το "Feliz Navidad" - Το βίντεο με την αδελφή του που έγινε viral

Η ανάρτηση του στα social

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @xmastoras)
(instagram / @xmastoras)

Χριστούγεννα σημαίνει διασκέδαση, στιγμές με την οικογένεια, όπως είδαμε τους Τανιμανίδη- Μπόμπα με τις δίδυμες στην Αράχωβα (δείτε εδώ φωτογραφίες) και αστείες οικογειεακές στιγμές. Ο Χρήστος Μάστορας γνωστός για την αίσθηση του χιούμορ του και την αγάπη που έχει στην οικογένεια του, ανάρτησε ένα βίντεο, με αφορμή την ημέρα των χριστουγέννων, την οικογενειακή δημοσίευση, που μετά από λίγη ώρα έγινε viral.

Να υπενθυμίσουμε την πλάκα που είχε κάνει στην μητέρα του... ραπάροντας της. Ο τραγουδιστής που πρόσφατα τιμήθηκε με πολλαπλή βράβευση (δείτε εδώ φωτογραφίες από την απονομή), δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο όπως θα δείτε, μιλάει τηλεφωνικά με τη μητέρα του και της ζητάει την άποψή της για την πορεία της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μάστορας της ανακοίνωσε ότι θέλει να κάνει αλλαγή στην καριέρα του και να γίνει τράπερ, μιας που αυτό το είδος μουσικής γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Η μητέρα του, άκουσε το "ραπάρισμα" του και του ζήτησε συγνώμμη και του είπε ότι δεν είναι ωραίο και δεν είναι καλός σε αυτό.

Με χιούμορ, ο Χρήστος Μάστορας δεν πτοήθηκε και συνέχισε και της "ράπαρε" και στα ελληνικά και η απάντηση της έμεινε ίδια. Βέβαια, δεν έλειψε και η συμπαράσταση της μητέρας του λέγοντας του πως τον αγαπά πολύ.

Το viral βιντεο του Χρήστου Μάστορα με την αδελφή του

Οικογενειακά πέρασε τα φετινά Χριστούγεννα ο Χρήστος Μάστορας, που τη μέρα της ονομαστικής τους εορτής είχε δίπλα του τα πρόσωπα που αγαπά. Λίγες ώρες πριν βρεθεί στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται με τη Δέσποινα Βανδή, ο τραγουδιστής, έχοντας τη βοήθεια της αδερφής του, έκανε το δικό του show στο σπίτι του.

Στο βίντεο, το οποίο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του ακολούθους, βλέπουμε τον Χρήστο Μάστορα να χορεύει, την ίδια ώρα που η αδερφή του, Αμαλία τραγουδάει σε καραόκε το γνωστό χριστουγεννιάτικο τραγούδι "Feliz Navidad".

«Χρόνια πολλά ρε παιδιά! Έτσι γίνεται η φάση στης αδερφής μου…» έγραψε στη λεζάντα ο Χρήστος Μάστορας, με το βίντεο να γίνεται γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και προβολές.