Τον έντυσε σαν μικρό Άγιο Βασίλη - Πανευτυχής μανούλα η Ιωάννα Σιαμπάνη με των 2 μηνών γιο της

''Λιώνει'' για εκείνον

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Σιαμπάνη είναι μια πολύ τρυφερή μανούλα, η οποία πριν από πολύ λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, κάτι που φαίνεται να άλλαξε τη ζωή της από τη στιγμή κιόλας, που έμαθε τα ευχάριστα νέα για την εγκυμοσύνη της (δείτε εδώ την περιπέτεια υγείας, που πέρασε το μωρό μετά τη γέννηση του).

Σήμερα ο γιος είναι στη ζωή κοντά στους δύο μήνες και μέσα από αναρτήσεις της, τον βλέπουμε να μεγαλώνει όμορφα, με τη μαμά του να είναι ξετρελαμένη. Οι φωτογραφίες στα social media δεν είναι άλλωστε κάτι, που δε συνήθιζε η Ιωάννα, αφού και όσο ήταν με φουσκωμένη κοιλίτσα έκανε αρκετές δημοσιεύσεις.

«Δεν ήθελα υφάσματα πάνω στην κοιλιά μου γιατί μου δημιουργούσαν φαγούρα. Μου έλεγαν “κουραστήκαμε να βλέπουμε την κοιλιά σου, μη μας τη δείχνεις, δεν είσαι η πρώτη που έμεινε έγκυος” μέχρι ότι “είσαι χάλια, γιατί βγάζεις την κοιλιά σου έξω;”. Στο δρόμο μου έλεγαν “βάλε μέσα την κοιλιά σου, γιατί κυκλοφορείς έτσι;”. Κάποιες φορές ένιωσα άβολα!», είχε αναφέρει η Ιωάννα σε συνέντευξή της.

Σήμερα ωστόσο όλα αυτά αποτελούν παρελθόν, αφού η γυναίκα έχει το παιδάκι της στην αγκαλιά της, ζει την απόλυτη ευτυχία και μάλιστα κάνει τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα, που είχε φανταστεί.

Με μία νέα της ανάρτηση στο instagram έστειλε ένα πολύ γιορτινό μήνυμα στους φίλους της, ποζάροντας η ίδια μαζί με τον μικρό της, τον οποίο είχε ντύσει στα κόκκινα με ένα αγιοβασιλιάτικο φορμάκι.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Σιαμπάνη με το γιο της

«Τα πρώτα μας Χριστούγεννα. Μαζί σου είναι σα να τα γιορτάζω πρώτη φορά. Φορέσαμε τα καλούδια που μας έστειλαν οι αγαπημένες μας εταιρίες και βγάλαμε τις αναμνηστικές μας φωτογραφίες. Χρόνια πολλά και καλή χρόνια σε όλους», έγραψε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Σιαμπάνη - Γιος
Instgaram - Ιωάννα Σιμπάνη