Κωνσταντίνος Βασάλος: Η απίστευτη αντίδρασή του μπροστά στις κάμερες σε ερώτηση για την Ευρυδική Βαλαβάνη

Δεν πήγε και τόσο καλά αυτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνος Βασάλος: Η απίστευτη αντίδρασή του μπροστά στις κάμερες σε ερώτηση για την Ευρυδική Βαλαβάνη

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα «συνέλαβε» τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη έξω από τα γραφεία της εταιρίας του Ατζούν. Το - όπως όλα δείχνουν - πρώην ζευγάρι βρέθηκε εκεί για να υπογράψει τα συμβόλαιά του για το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor All Star.

Εννοείται πως οι δημοσιογράφοι δεν έχασαν την ευκαιρία να ρωτήσουν και τι συμβαίνει τελικά μεταξύ τους και οι αντιδράσεις τους ήταν... όλα τα λεφτά!

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δήλωσε πανέτοιμη για να ξαναζήσει την εμπειρία του «Survivor», ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε πως δημοσίευσε στο Instagram το πραγματικό τρέιλερ (δείτε το εδώ), θέλοντας να κάνει τρολ. Όταν, δε, ερωτήθηκε για το αν είναι μαζί με την Ευρυδίκη χαμογέλασε γκάζωσε κι έφυγε!

Λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε στον αέρα της εκπομπής πως η δυο τους πέρασαν μαζί το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων! Υπενθυμίζουμε πως η Ευρυδίκη φέρεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια ενός σερφ (δείτε φωτογραφίες του εδώ).

Αποκλειστικό: Αυτός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Survivor All Star - Ζήτησε και έκλεισε με 10.000 την εβδομάδα

Ο Ατζούν φέτος μπορεί να είναι αμείλικτος όσον αφορά τους κανόνες στο Survivor All Star, οι οποίοι θα είναι πολύ αυστηροί, αλλά, όπως μαθαίνουμε εδώ στο Youweekly.gr, όσον αφορά τα χρηματικά ποσά και τις αμοιβές των παικτών εκεί που τον... συνέφερε τα έκανε τα στραβά τα μάτια!

Για αρχή η πρόταση της παραγωγής σε όλους ήταν η ίδια: 5.000 ευρώ την εβδομάδα! It's a deal. Κάποιοι το δέχτηκαν, κάποιοι πάλι όχι (βλέπε Τριαντάφυλλο). Κάποιοι που... ξέρουν περισσότερα, το δέχτηκαν αλλά ζήτησαν αντάλλαγμα (δες εδώ τι συμφωνία έκλεισε ο Αλέξης Παππάς). Γενικά, το ποσό παρέμεινε το ίδιο για όλους, απλά προσαρμόστηκαν τα μικρά γράμματα στο συμβόλαιο του καθενός. Έτσι πιστεύαμε μέχρι πριν λίγο δηλαδή!

Όπως γνωρίζετε το Youweekly.gr έχει πολύ έγκυρες πηγές για το Survivor και φέτος έχουμε αρχίσει και τις αξιοποιούμε στο έπακρο από πολύ νωρίς!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες λοιπόν υπάρχει μόνο ένα πρόσωπο που έχει κλείσει για τον Άγιο Δομίνικο φέτος με την αμοιβή των 10.000 ευρώ ανά εβδομάδα! 5.000 δηλαδή παραπάνω από τους άλλους! Για να σας προλάβουμε, όχι δεν είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Ο Ντάνος δεν θα πάει, ας τελειώνουμε πια με αυτό το θέμα, κούρασε. Άλλος είναι... και μόνο εμείς ξέρουμε το όνομα!

Ο λόγος φυσικά για τον Στάθη Σχίζα, ο οποίος ως νικητής του περσινού Survivor (δείτε εδώ πόσα έβγαλε πέρυσι από το παιχνίδι) απαίτησε και κέρδισε τα 10.000 ευρώ! Ενδιαφέρον... Να σημειωθεί, παρακαλώ, πως ο Στάθης κατάφερε να κατοχυρώσει τα 10.000 ευρώ αλλά όχι την ρήτρα τηλεθέασης...