Δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας: Η φωτογραφία της Ιωάννας Σαρρή και του Γιώργου Σαμπάνη από τα γενέθλια του τραγουδιστή

Θολοί, αλλά πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή συζητήθηκαν αρκετά έντονα αυτή τη χρονιά, καθώς οι δυο τους εντοπίστηκαν αρκετές φορές από τον φωτογραφικό φακό των περιοδικών και των ΜΜΕ γενικότερα, σε τρυφερά τετ α τετ, μέχρι να παραδεχθούν πως είναι ζευγάρι.

Μπορεί να είναι λίγους μήνες σε σχέση, όμως τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά μεταξύ τους, αφού ήδη συζητούν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους, με τις φήμες περί εγκυμοσύνης του μοντέλου να φουντώνουν (δείτε εδώ τι είπε ο τραγουδιστής για το ενδεχόμενο να γίνει μπαμπάς και πως αντέδρασε το μοντέλο στην ερώτηση δημοσιογράφου για την εγκυμοσύνη της).

Η αδημοσίευτη φωτογραφία του Γιώργου Σαμπάνη και της Σαρρή από τα γενέθλιά του

Επομένως, οι κοινές φωτογραφίες και τα βίντεο του ζευγαριού δεν λείπουν από τα social media τους, με τον καλλιτέχνη να είναι λίγο πιο εγκρατής, ενώ η καλή του, δημοσιεύει πιο συχνά περιεχόμενο με τους δυο τους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Την Παρασκευή 30/12, μάλιστα, έκανε ένα Q & A με τους διαδικτυακούς της φίλους και εκείνοι της ζήτησαν να δημοσιεύσει μία φωτογραφία τις από τις 15/05, που τυχαίνει να είναι και η ημερομηνία γέννησης του συντρόφου της. Έτσι, η ίδια ανέβασε μία θολή εικόνα της με τον καλό της, από τους εορτασμούς των γενεθλίων του, η οποία δεν είχε δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας, και οι δυο τους φαίνονται πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Πόζαραν αγκαλιασμένοι, με εκείνη να χαμογελά στον φακό!

Ιωάννα Σαρρή Γιώργος Σαμπάνης

Η πρώην σχέση του τραγουδιστή πριν την Ιωάννα

Εδώ και αρκετούς μήνες ο Γιώργος Σαμπάνης έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Ιωάννας Σαρρή, όπως αναφέρθηκε ήδη, και οι δυο τους σε κάθε κοινή - πλέον - δημόσια εμφάνισή τους μαγνητίζουν τα βλέμματα! Πριν από λίγους μήνες μάλιστα, βρέθηκαν στο φαντασμαγορικό opening party του νέου restaurant-cabaret show «Parfait Athens» του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη Γιάννη Τσακουμάκου.

Ωστόσο εκεί βρέθηκε και πρώην σύντροφός του, με τον νέο της σύντροφο.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία έγινε ερωτική μετανάστρια, μετακομίζοντας στο Μεξικό για τον αρχιτέκτονα σύντροφό της, Marc Cojab, βρέθηκε τότε στην Αθήνα για λίγες ημέρες και πήγε στο κοσμικό event.

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη ήταν μαζί το 2010.

Πρώην Γιώργου Σαμπάνη

«Έτυχε να γνωρίσω την Πατρίτσια στο Villa Mercedes. Ήμασταν και οι δυο δημόσια πρόσωπα, οπότε επειδή μας είδαν να μιλάμε, βγήκαν φωτογραφίες και μετά άρχισαν να μας πολιορκούν και να μας ρωτούν διάφορα. Εκείνη την περίοδο απλώς φλερτάραμε, και προσπαθούσαμε ν' αρχίσουμε μια σχέση, οπότε έπρεπε να παραδεχτούμε ότι είμαστε μαζί, για να ηρεμήσουμε και να δούμε τι θα κάνουμε εμείς. Αυτή η σχέση πια τελείωσε και έληξε οριστικά. Εγώ θεώρησα ότι έπρεπε να μείνω μόνος, να προσπαθήσω να βρω τον εαυτό μου, και να μάθω πράγματα απ' αυτό που συνέβη. Όμως δεν ξέρεις τελικά, πότε θα σου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα», είχε πει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Πρώην σχέση σαμπάνη

Ωστόσο, η σχέση τους δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα δυο χρόνια. Μάλιστα τότε, δημοσίευμα της Espresso είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Ο Γιώργος είπε στην Πατρίτσια να χωρίσουν λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων. Στο διάστημα των δεκαοκτώ περίπου μηνών που διαρκεί η σχέση τους έχουν χωρίσει καμιά δεκαριά φορές, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα δεν φαίνεται να έχουν γυρισμό. Φεύγοντας από το σπίτι ο Γιώργος είπε στην Πατρίτσια να τραβήξει τον δρόμο της, κι αυτό δεν είναι μια απλή κουβέντα. Το εννοεί! Αλλά κι εκείνος έχει αποφασίσει να κάνει το ίδιο, δηλαδή να τραβήξει τον δρόμο τοy», αναφέροντας πως οι πληροφορίες αυτές ήρθαν από άτομο κοντά στο φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα η Πατρίτσια είχε μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή για την παρενόχληση που δέχθηκε (δείτε εδώ τις συγκλονιστικές της αποκαλύψεις)

Πατρίτσια