«Όταν έφυγε από την ζωή...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Ματθίλδης Μαγγίρα για την απώλεια της μητέρας της

«Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και έτσι όπως γίνανε...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όταν έφυγε από την ζωή...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Ματθίλδης Μαγγίρα για την απώλεια της μητέρας της

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησαν ο Γιώργος Κοψιδάς και η Ματθίλδη Μαγγίρα το πρωί του Σαββάτου 31/12, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Κίνηση Ματ» στο θέατρο Αυλαία.

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για την περίοδο των γιορτών, με την Ματθίλδη Μαγγίρα να αναφέρεται μεταξύ άλλων στην πρόσφατη απώλεια της μητέρας της (δείτε εδώ την σπαρακτική ανάρτηση της αδερφής της, Μπέτυ).

«Εμένα δεν έχει αλλάξει κάτι. Το μόνο που άλλαξε είναι ότι δεν θα μπορέσω να την δω σε φυσικό επίπεδο. Το διαχειρίζομαι και με βοήθησε πολύ ο τρόπος που έγινε. Εμείς την μαμά μας την είχαμε χάσει προτού φύγει το σώμα της, δεν είχαμε επικοινωνία, υπήρχε φθορά μέσα στο χρόνο που ουσιαστικά μας προετοίμασε» είχε πει χαρακτηριστικά πριν από λίγες μέρες η ηθοποιός, όταν είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Μπέττυς, Ποιος είναι Πρωινιάτικα για τον χαμό της αγαπημένης μητέρα τους.

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Ματθίλδης Μαγγίρα για την απώλεια της μητέρας της

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Ματθίδη είπε:

«Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και έτσι όπως γίνανε, η μαμά μας λυτρώθηκε θεωρώ και είναι κάτι το οποίο θα συμβεί σε όλους μας οπότε…

Δεν είχα πάρει ποτέ δώρο από τον Άγιο Βασίλη, όχι δεν έστελνα ποτέ γράμματα. Γιατί μου είπε κανείς να του στείλω; Ενώ στην κόρη μου που το έκανα και της έφερνε κάθε χρόνο και της άφηνε και γράμμα. Έχουμε ζήσει μια συγκλονιστική στιγμή, όπου η κόρη μου είναι πέμπτη – έκτη δημοτικού, έρχεται από το σχολείο έξαλλη: Θέλω να μου πεις την αλήθεια… υπάρχει ή δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης; Λέω υπάρχει για όσους το πιστεύουν», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ματθίλδη Μαγγίρα.