Δεν άφησε τίποτα στην φαντασία - Αποχαιρέτησε το 2022 με την πίσω όψη της η Θεοδώρα Ρασέλ

Η "καυτή" ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Θεοδώρα Ρασέλ
Instagram / Θεοδώρα Ρασέλ

Η Θεοδώρα Ρασέλ (δείτε εδώ το αδιανόητο περιστατικό που έζησε με τον άνδρα που την κυνηγούσε με κατεβασμένο παντελόνι) έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM, λόγω του εκκεντρικού και έντονου χαρακτήρα της, για τον οποίο θα την θυμούνται όλοι. Αυτή τη χρονιά, την επέστρεψε ξανά στην τηλεόραση μαζί με την μητέρα της, με την οποία έγινε ομάδα και μπήκαν στο Asia Express για να φέρουν τα πάνω κάτω, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να φτάσουν στην κορυφή.

Τα σχέδιά της, όμως, για την ζωή είναι άλλα (δείτε εδώ το τοίχο στο σπίτι της που έχει γεμίσει με φωτογραφίες της). Η ίδια σε συνεντεύξεις που έχει δώσει στο πρόσφατο παρελθόν είχε αποκαλύψει πως θέλει να παραμείνει στον χώρο της τηλεόρασης, αλλά για να μπορέσει να το κάνει σωστό αποφάσισε να σπουδάσει.

Η "καυτή" ανάρτηση της Θεοδώρας Ρασέλ

«Τον λατρεύω τον χώρο της τηλεόρασης και ήταν και αυτός ένας λόγος που πήγα στο GNTM. Δηλαδή η προβολή για να μου έρθει μετά κάποια ευκαιρία».

«Αποφάσισα να σπουδάσω δημοσιογραφία γιατί θέλω αν φύγει από πάνω μου η ρετσινιά , "το παιδί από το ριάλιτι". Δεν είναι ότι με ενοχλεί. Δεν με ενοχλεί καθόλου, απλά αύριο μεθαύριο πρώτα ο Θεός αν προκύψει να είμαι σε κάποια εκπομπή δεν θέλω να αναρωτιούνται τι έχει να μας πει και αυτή», είχε δηλώσει.

Μάλιστα, είχε εξηγήσει και ποιο είναι το μεγαλύτερό της όνειρο: «Μακάρι να ασχοληθώ με την ενημέρωση. Μακάρι να με αξιώσει κάποια στιγμή ο Θεός να κάνω δελτίο ειδήσεων, αλλά πρέπει να κάνεις πολλά χιλιόμετρα για να φτάσεις εκεί θεωρώ. Θα κάνω πρώτα ένα δοκιμαστικό για δελτίο ειδήσεων και αν πάει καλά, μετά θα κάνω και πρόβα».

Ίσως, λοιπόν, για το γεγονός πως έφτασε ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό της, αλλά και εξαιτίας των όσων έζησε στην Ασία, αυτή η χρονιά να μείνει στο μυαλό της ανεξίτηλη για πάντα. Αυτό θέλησε να δείξει μέσα από την τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαρε με το μικροσκοπικό της μπικίνι πάνω σε μία σανίδα στη μέση της θάλασσας.

«Αντίο 2022 θα σε θυμάμαι για πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και τα like "έπεσαν βροχή".

Θεοδώρα Ρασέλ
Instagram / Θεοδώρα Ρασέλ