«Τέρμα οι ευχές, ώρα για δράση» - Η ανάρτηση όλο νόημα του Τάσου Δούση για το 2023

Μοιράστηκε τις σκέψεις του για το νέο έτος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / tasos dousis
Instagram / tasos dousis

Σε μια σημαντική υπενθύμιση προχώρησε το πρωί της Πρωτοχρονιάς ο Τάσος Δούσης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, τον οποίο τον χρησιμοποιεί καθημερινά πολύ ενεργά, μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς του φίλους τόσο απολαυστικά στιγμιότυπα από τα ταξίδια του από την εκπομπή του στο OPEN, "Εικόνες", όσο και μερικές σκέψεις του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής λοιπόν δημοσίευσε ένα instastory, μέσα από το οποίο θέλησε να εκφράσει μερικές του απόψεις για το νέο έτος που υποδεχτήκαμε αλλά και ορισμένα πράγματα που θεωρούνται αυτονόητα, ωστόσο δυστυχώς δεν είναι.

Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για τους ανθρώπους που αυτές τις γιορτινές μέρες δουλεύουν αντί να είναι μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα για αυτό και όλοι οι υπόλοιποι οφείλουμε να κατανοήσουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό, να τους δώσουμε ένα παραπάνω φιλοδώρημα αλλά και να είμαστε πάνω από όλα ευγενικοί.

Άλλωστε και ο ίδιος έχει εργαστεί πάρα πολύ σκληρά για να φτάσει εκεί που είναι σήμερα και μάλιστα πρόσφατα είχε παραχωρήσει μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και είχε συγκινήσει μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια και τους γονείς του (διαβάστε εδώ αναλυτικά όσα είπε).

Ο Τάσος Δούσης τα είπε όλα σε μια του μόλις ανάρτηση

Ο Τάσος Δούσης τα είπε όλα σε μια του μόλις ανάρτηση