Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Έτοιμη για το επόμενο βήμα με την σχέση της - Σε πελάγη ευτυχίας με τον σύντροφό της η ηθοποιός του Σασμού

Τι συμβαίνει με το ζευγάρι;

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Έτοιμη για το επόμενο βήμα με την σχέση της - Σε πελάγη ευτυχίας με τον σύντροφό της η ηθοποιός του Σασμού
NDP
News 01.01.2023 15:03
Από Στέλλα Μούτσιου

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είναι η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του Σασμού που υποδύεται την Αργυρώ, της οποίας ο έρωτας με τον Αστέρη την έχει τρελάνει και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί. Στην πραγματική ζωή, όμως, η ηθοποιός έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός άλλου άντρα, ο οποίος είναι και αδερφός του πασίγνωστου συναδέλφου της, Αποστόλη Τότσικα, ο οποίος ακούει στο όνομα Θανάσης (δείτε τον εδώ).

Οι δυο τους είναι σε σχέση εδώ και αρκετό καιρό και κάθε φορά που ο φωτογραφικός φακός τους εντοπίζει σε κάποια κοινή έξοδό τους φαίνονται να είναι όλο και πιο ερωτευμένοι. Μέχρι τώρα, όμως, μένουν σε ξεχωριστά σπίτια και η ηθοποιός δήλωνε λίγο καιρό πριν πως παρόλο που περνούν τον περισσότερο χρόνο τους μαζί δεν έχουν καταφέρει να κάνουν το επόμενο βήμα:

Έτοιμη για το επόμενο βήμα στην σχέση της με τον Θανάση Τότσικα η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

«Περνάμε πολύ χρόνο μαζί, μένουμε πολλές ημέρες μαζί, πάρα πολλές, αλλά τυπικά δεν μένουμε μαζί», είχε αναφέρει συγκεκριμένα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιοδικό "Εγώ" η ίδια έχει αποφασίσει με τον καλό της πως μέσα στο 2023 θα γίνει και αυτό και η σχέση τους θα προχωρήσει παρακάτω.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη γάμος

«Είμαι ικανοποιημένη με τη ζωή μου. Είμαι σε μια φάση όπου δουλεύω πάρα πολλές ώρες αυτό έχω τώρα ως προτεραιότητα και όλα τα άλλα θα έρθουν αν είναι να έρθουν, θέλω να αντιμετωπίζω τα πράγματα με μια χαλαρότητα. Δεν θέλω ούτε να πιέζομαι, ούτε να πιέζω τους άλλους», παραδέχεται μάλιστα, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ετοιμάζει και τον γάμο της με τον σύντροφό της σε γνωστό νησί του Αιγαίου και συγκεκριμένα των Κυκλάδων.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Του έχει αδυναμία και δεν κρύβεται - Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Έκλεισε τα 30 και το γιόρτασε όπως έπρεπε - Οι εκλεκτοί καλεσμένοι της

Share