«Όταν είμαι μαζί της...» - "Έλιωσε" μέχρι και η Καινούργιου με την εξομολόγηση του Μπισμπίκη για την Βανδή

Τι σχολίασε για τις φωτογραφίες που τους τραβάνε σε εξόδους τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όταν είμαι μαζί της...» -

Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησαν μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHΑ, η οποία έκανε έναρξη για το 2023 σπάζοντας ρόδι στο πλατό και ανοίγοντας σαμπάνιες. Οι δυο πρωταγωνιστές της σειράς "Αυτή η νύχτα μένει" που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό κάτι που φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης, μίλησαν για όλους και για όλα.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μάλιστα, δεν δίστασε να μιλήσει και για την προσωπική του ζωή, πιο συγκεκριμένα για την κοινή ζωή που μοιράζεται με την Δέσποινα Βανδή.

Το ζευγάρι μπορεί να έχει ακούσει πολλά και άσχημα σχόλια σχετικά με την προβολή της σχέσης του, ειδικά μάλιστα από τότε που ξεκίνησε ο σάλος για την φωτογραφία του ηθοποιού με το τσιγάρο στο χέρι στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Δέσποινα Βανδή. Στο Πρωινό μας δε επικράτησε ο κακός χαμός.

Τα τρυφερά λόγια του Βασίλη Μπισμπίκη για την Δέσποινα Βανδή

Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τη σχέση του με την τραγουδίστρια και το τραγούδι που θα της αφιέρωνε, ο Βασίλης Μπισμπίκης εξομολογήθηκε:

«Το τραγούδι που θα της αφιέρωνα είναι «Να μ’ αγαπάς» του Παύλου Σιδηρόπουλου. Η Δέσποινα για μένα είναι ένας άνθρωπος που έχω ένα… ανυπόφορο μέσα μου, έχω την αγωνία μου πολλά χρόνια τώρα και ίσως αυτή η αγωνία είναι που με κάνει και δημιουργώ αυτό το ανυπόφορο. Όταν είμαι μαζί της και η Δέσποινα είναι δίπλα μου, γίνεται έτσι μια γέφυρα ψυχική και αυτό το ανυπόφορο που έχω μέσα μου, μαλακώνει, σβήνει», είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Και δεν γίνεται ανυπόφορος σε εμάς», του είπε με χιούμορ ο Γιάννης Στάνκογλου.

Επίσης, ο Βασίλης Μπισμπίκης σχολίασε έπειτα πάντα από ερώτηση, και το γεγονός πως κόσμος άγνωστος στο δρόμο, τους τραβάει φωτογραφίες και τις δίνει στις εκπομπές και στα σάιτ.