«Όταν σου λένε ότι...» - Το βίντεο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Ηλία Γκότση λίγο πριν φύγουν για το Survivor All Star

Είναι έτοιμοι για τον Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Evridiki Valavani
Instagram / Evridiki Valavani

Την βαλίτσα της για το Survivor All Star έχει ετοιμάσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιας και είναι έτοιμη να αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, καθώς το ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αυτήν την Κυριακή, 8/1.

Σήμερα 2/1 μάλιστα ορισμένοι παίκτες πραγματοποίησαν το τελευταίο ραντεβού με τον ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα βρέθηκαν στα γραφεία της Ατζούν Μίντια και συζήτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες.Στο Πρωινό μας μετέφεραν όλες τις λεπτομέρειες με δημοσιογράφο της εκπομπής να βρίσκεται ακριβώς έξω από το κτήριο και να περιμένει τους παίκτες να περάσουν έτσι ώστε να κάνουν κάποια δήλωση (διαβάστε εδώ περισσότερα).

Όπως επίσης αναφέρει ανακοίνωση του ΣΚΑΙ: Για το ταξίδι του SURVIVOR αναχωρούν σήμερα (Δευτέρα 2/1) οι συνολικά 26 παίκτες, με το πρώτο γύρισμα να ξεκινά σε λιγότερο από 48 ώρες. Οι παίκτες κυμαίνονται ηλικιακά από τα 23 μέχρι και τα 49 έτη.

Μάλιστα, αναχωρεί και ο Γιώργος Λιανός που ειδικά για φέτος "έκλεισε" με τον Ατζούν ένα πολύ δυνατό deal και γνωρίζουμε πόσα χρήματα θα παίρνει την εβδομάδα.

Το χιουμοριστικό βίντεο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Ηλία Γκότση

Μέχρι να αναχωρήσουν, ωστόσο, οι παίκτες απολαμβάνουν τις τελευταίες στιγμές στην Ελλάδα και μάλιστα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συναντήθηκε με τον Ηλία Γκότση, όπως αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου την βλέπουμε να τρολάρει τον personal trainer καθώς τρώει υπό την υπόκρουση του viral τραγουδιού «Ακυβέρνητο καράβι».

«Όταν σου λένε ότι δεν θα έχεις φαγητό στον Άγιο Δομίνικο και αρχίζεις από τώρα την μάσα», έγραψε χαρακτηριστικά στο βίντεο της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Να σημειώσουμε επίσης ότι η δημοσιογράφος προχώρησε σε μία ακόμη τολμηρή κίνηση. Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 30/12 αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να αποχωριστεί τα μακριά της νύχια, διότι θα της είναι εμπόδιο στην παραλία και στον στίβο μάχης, όμως δεν ήταν καθόλου έτοιμη ψυχολογικά.

Μέσα από το προφίλ της, έτσι, δημοσίευσε μερικά βίντεο στα οποία εξηγούσε πως είχε να δει τον εαυτό της με τόσο κοντά νύχια πολλά χρόνια και συγκεκριμένα πέντε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τα συνηθίσει και να αισθάνεται περίεργα (δείτε εδώ τα βίντεο).