«Πάω να σπάσω τα κόκαλά μου για να πάρω...» - "Κόλαφος" ο Πάνος Καλίδης για τις αμοιβές του Ατζούν στο Survivor All Star

Γι' αυτό δεν δέχτηκε να πάει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πάω να σπάσω τα κόκαλά μου για να πάρω...» -

Το όνομα του Πάνου Καλίδη έχει έρθει στο προσκήνιο ξανά τον τελευταίο καιρό, από τη μία διότι αποχώρησε από το σχήμα που θα εμφανιζόταν χωρίς προειδοποίηση (δείτε εδώ τι συνέβη) και από την άλλη επειδή ανησύχησε το κοινό του εξαιτίας της κατάστασης του γιου του, ο οποίος βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Δεν είναι, όμως, οι μόνοι λόγοι. Ο ίδιος στο παρελθόν συμμετείχε στο Survivor και είχε γράψει ιστορία με την παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο, αφού είχε καταφέρει να επικρατήσει για μεγάλο διάστημα και λόγω του χαρακτήρα του είχε αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές.

Με αφορμή, λοιπόν, το γεγονός πως ξεκινά ο νέος κύκλος και το All Star Game (δείτε εδώ τι συνέβη με την άφιξη του Χανταμπάκη στο αεροδρόμιο), ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή STATUS και αναφέρθηκε στην επιλογή του να μην βρίσκεται σε αυτόν. Τόνισε, μάλιστα, πως η αμοιβή που θα παίρνουν οι παίκτες δεν του φαίνεται αρκετή ώστε, με λίγα λόγια, να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του.

Η αποκάλυψη του Πάνου Καλίδη για το Survivor All Star

«Δεν υπήρχε κανένας λόγος να πάω, εκτός από το ότι ήθελα να ζήσω τρελά την εμπειρία αυτή. Έκατσα 3 μήνες, 93 ημέρες. Έφαγα όλο το πακέτο. Όταν ήρθε η πρόταση, αν ήταν διαφορετικές οι συνθήκες με τον εγκλεισμό και την καραντίνα, δεν θα πήγαινα. Τέλη Νοέμβρη του 2021 περιμέναμε την καραντίνα και ξέροντας πως δεν θα έχει πουθενά να κάνω το επάγγελμά μου, μου ήρθε αυτό για το Survivor.

Ως τραγουδιστής είχα καλά μεροκάματα, οπότε δεν ήταν ένα ποσό που είπα ουάου, φεύγω και πάω να σπάσω τα κόκαλά μου για να πάρω 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Για έναν εγκλεισμό, που δεν θα έπαιρνες πουθενά τα λεφτά, ήταν μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καλίδης στην κάμερα του Astra Tv.