«Πιθανόν να μην ζούσα τώρα αν...» - Οι αποκαλύψεις του Ηλία Μαμαλάκη για την περιπέτεια υγείας του

«Μου δημιούργησε ένα σηπτικό σοκ και...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πιθανόν να μην ζούσα τώρα αν...» - Οι αποκαλύψεις του Ηλία Μαμαλάκη για την περιπέτεια υγείας του

Στην εκπομπή Breakfast@star και στην Αναστασία Ζάρκα μίλησε το πρωί της Πέμπτης 4/1 ο Ηλίας Μαμαλάκης ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περιπέτεια υγείας του (δείτε εδώ την ανάρτηση του μέσα από το νοσοκομείο). και τη μαγειρική.

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα ο Ηλίας Μαμαλάκης βρισκόταν στο νοσοκομείο της Λευκωσίας στην Κύπρο και συγκεκριμένα παρέμεινε στην εντατική (δείτε εδώ τον πραγματικό λόγο για την εισαγωγή του), ωστόσο λίγες μέρες αργότερα ίδιος ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως η υγεία του βελτιώθηκε.

«Είμαι καλά, είμαι στο σπίτι πια, είμαι καλύτερα, χρειάζομαι ακόμη λίγες μέρες για να επανέλθω. Είμαι υπό θεραπεία, δόξα τω θεώ είχα πολύ μεγάλη τύχη μέσα στην ατυχία μου. Δεν έπαθα τροφική δηλητηρίαση, ήταν ένα μικρόβιο έξω από το πεπτικό σύστημα, ήταν μια τοξίνη που ήρθε σε επαφή με το σώμα, δημιούργησε μία τρομερή αφυδάτωση και υπήρξε μία δυσλειτουργία των ζωτικών οργάνων, στα νεφρά που σταμάτησαν να λειτουργούν.

Η αντίδραση των κυπριακών υπηρεσιών υγείας ήταν αστραπιαία. Εκεί που ήμουν, μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκα στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας και με πήγαν κατευθείαν στην εντατική, με ανάνηψη, με ορούς, με πότισαν με υγρά πολλά και έσωσα όλο το σύστημα. Ταλαιπωρήθηκα όμως», ήταν τα πρώτα του λόγια μετά την περιπέτεια υγείας του (δείτε εδώ το βίντεο).

Οι αποκαλύψεις του Ηλία Μαμαλάκη

«Πέρασα πολύ δύσκολη περίπτωση. Άρπαξα ένα μικρόβιο, το οποίο με ταλαιπώρησε πολύ, αλλά τώρα είμαι μάχιμος. Μου δημιούργησε ένα σηπτικό σοκ και σταμάτησαν να δουλεύουν οι νεφροί. Η πίεση έπεσε πάρα πολύ χαμηλά και με οδήγησαν αμέσως στην εντατική. Αυτό με έσωσε. Αν δεν με πήγαιναν στα επείγοντα, πιθανόν να μην ζούσα τώρα.

Συμπλέουμε και λατρεύει τα εγγόνια της και τα εγγόνια μου. Εγώ είμαι λίγο πιο απομακρυσμένος, είναι στη φάση που είναι μωράκια. Ιδιαίτερα με τον μικρό Ηλία είμαστε σε άριστη σχέση» σημείωσε για τη σύζυγό του με την οποία είναι δέκα χρόνια μαζί.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης, την ίδια στιγμή, μίλησε και για την τηλεόραση και τα σχέδιά του που δεν υλοποιήθηκαν.