Θερμό το καλωσόρισμα - Το δώρο που έστειλε ο Γιώργος Λιανός στον Ατζούν Ιλιτζαλί όταν έφτασε στον Άγιο Δομίνικο

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι να σε...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θερμό το καλωσόρισμα - Το δώρο που έστειλε ο Γιώργος Λιανός στον Ατζούν Ιλιτζαλί όταν έφτασε στον Άγιο Δομίνικο

Στο τιμόνι της παρουσίασης του Survivor All Star βρίσκεται και φέτος ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος έχει ήδη φύγει από την Ελλάδα και έχει επιστρέψει στα παλιά του μέρη, τον Άγιο Δομίνικο. Το παιχνίδι θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8/1 και όπως είναι επόμενο η παραγωγή ετοιμάζεται πυρετωδώς.

Χθες 3/1 το πρωί αναχώρησαν όλοι οι παίκτες οι οποίοι είναι έτοιμοι να ξαναζήσουν την μοναδική αυτή εμπειρία και μάλιστα κυμαίνονται ηλικιακά από τα 23 μέχρι και τα 49 έτη και όπως είδαμε εμφανίστηκαν στο αεροδρόμιο casual ντυμένοι, με αθλητικά και κάποιοι είχαν και λίγο ύφος - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες.

Όπως αποκαλύφθηκε στο «Πρωινό μας» παίχτης από την πρώτη 6άδα των ανδρών συμμετεχόντων, κάλεσε την παραγωγή και τους δήλωσε πως δε θα βρίσκεται σε διπλανή θέση στο αεροπλάνο, με παίχτη από τη δεύτερη 6άδα (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις του Γιώργου Λιανού).

Να υπενθυμίσουμε πως στην 1η ομάδα θα είναι: Σάκης Κατσούλης, Καρολίνα Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Μάριος Πρίαμος. Η 2η είναι: Ηλίας Γκότσης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Στάθης Σχίζας, Σπύρος Μαρτίκας, Στέλιος Χανταμπάκης.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιανού και το δώρο του Ατζούν Ιλιτζαλί

Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να κάνει μία νέα ανάρτηση από τον εξωτικό προορισμό και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το δώρο που του έκανε ο Τούρκος παραγωγός.

Όπως βλέπουμε, ο Ατζούν Ιλίτζαλι του χάρισε μία σακούλα ωστόσο ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ δεν αποκάλυψε τι έχει μέσα.

«Καλωσορίσατε! Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι να σε έχουμε μαζί μας και ανυπομονούμε να δουλέψουμε ξανά μαζί» έγραφε το καρτελάκι που έλαβε ο Γιώργος Λιανός από τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιανού και το δώρο του Ατζούν Ιλιτζαλί

Να σημειώσουμε πως λίγο λοιπόν πριν «πετάξει» για τον Άγιο Δομίνικο, ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να περιποιηθεί τον εαυτό του μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα ακολουθήσουν δεν θα του το επιτρέπουν.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός δημοσίευσε ένα βίντεο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram κι όπως είδαμε πήγε στο κομμωτήριο για να φροντίσει τα μαλλιά του (δείτε εδώ την φωτογραφία).