«Όταν κάποιος δεν μου μιλάει ωραία...» - Η αποκάλυψη της Πέννυς Μπαλτατζή για το τέλος της συνεργασίας της με την Πέγκυ Ζήνα

Ο λόγος που αποχώρησε από το σχήμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όταν κάποιος δεν μου μιλάει ωραία...» - Η αποκάλυψη της Πέννυς Μπαλτατζή για το τέλος της συνεργασίας της με την Πέγκυ Ζήνα

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη μίλησε το πρωί της Παρασκευής 6/1 η Πέννυ Μπαλτατζή. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον λόγο που έφυγε από μια συνεργασία.

Να υπενθυμίσουμε πως η ίδια διέκοψε πριν καιρό την συνεργασία της με την Πέγκυ Ζήνα καθώς σύμφωνα με το τότε ρεπορτάζ του Love It, είχε δυσαρεστηθεί από το γεγονός πως στην αφίσα εμφανίζεται ως guest στο σχήμα ενώ υπήρχαν και μερικές συμπεριφορές που την είχαν ενοχλήσει αρκετά. Ωστόσο, η Πέννυ Μπαλτατζή είχε ενημερωθεί για το εν λόγω ρεπορτάζ και ξεκαθάρισε αμέσως τα πράγματα, μέσα από ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Επειδή γράφονται και λέγονται ανακρίβειες… Δεν αποχώρησα από το σχήμα της Πέγκυς Ζήνα για καμία αφίσα και κανένα τίτλο. Αυτά είναι μικρότητες. Εκτός από επαγγελματίες είμαστε πρώτα από όλα άνθρωποι με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. Αποχωρώ και λυπάμαι γιατί χάνω τη δουλειά μου, αλλά το να αισθάνομαι όμορφα στον περιβάλλοντα χώρο που εργάζομαι είναι το πρώτο που με ενδιαφέρει», είχε εξηγήσει (δείτε εδώ τι είπε λίγες μέρες αργότερα μετά το συμβάν)

Η αποκάλυψη της Πέννυς Μπαλτατζή

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η τραγουδίστρια αποκάλυψε:

«Ήταν θέμα αξιοπρέπειας το ότι έφυγα από μια συνεργασία, όταν κάποιος δεν μου μιλάει ωραία, προτιμώ να αποχωρώ.

Είμαι μάνουλα εργαζόμενη, θηλάζουσα, κουβαλάω τα παιδιά μου μαζί, παίρνεις μεγάλη χαρά. Εύκολα χρόνια είναι αυτά που είμαι μαμά, πριν ήταν δύσκολα χρόνια, γιατί είχα απώλειες. Είχα δυσκολία στο να αποκτήσω παιδιά και «έχασα» την μητέρα μου, δεν πρέπει να τα θεωρούμε ταμπού», ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια.